Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

7. kolo

Stariji limači NK Dubrave nastavljaju svoj pobjednički niz. U današnjem derbiju pala je ekipa Hrv. Dragovoljca rezultatom 1:2. Golove za Dubravu postigli su M. Babić i D. Prpić. Nije to bila nimalo laka utakmica, jer Dragovoljac je ipak na tablici odmah ispod prvoplasirane Dubrave. Ali igrači i trener imaju razloga za veselje jer su sada najteže utakmice iza njih.
I dok su njihove starije klupske kolege osvojile maksimalnih 21 bod, 99. godište je danas konačno uspjelo doći do svoje druge, tako dugo očekivane i željene, pobjede u prvenstvu. Po gustoj magli i skliskom terenu samo je jedna lopta uspjela ući u gol i to, konačno na našu sreću, iza vratara domaćina. Iako je igra čitave ekipe danas bila solidna, najzaslužniji za minimalnu pobjedu Dubrave bio je D. Prenkpalaj.
Velika šteta za obje ekipe zagića. Stariji su igrali odlično, poveli i povisili svoje vodstvo na 0:2 (Šimunović x2), ali je konačan rezultat ipak bio 3:2 za domaćine. I kao što je već jednom rekao njihov trener, imamo igru ali umor ipak čini svoje, pogotovo na ovako teškom terenu. Ovu sada vrlo dobru ekipu treba pojačati dobrom klupom. Evo posla za skaute Dubrave.
Mlađi zagići čak tri puta su vodili (golovima Raužana i dva puta Dautija), ali se Dragovoljac svaki puta vraćao i na kraju uspio dati jedan gol više (4:3). Šteta. Ipak ova utakmica prepuna preokreta i uzbuđenja ostavlja obje ekipe jednu iza druge na sredini tablice.

Post je objavljen 12.10.2008. u 15:42 sati.