Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vicx

Marketing

PISMO DRUGOVIMA IZ KOMITETA



Dragi drugovi!

S radošću vam saopćavamo vijest da je konačno ostvaren san svih proletera: državama upravljaju radnici, a društvo je postalo pravedno.
Raspodjela dobara je ravnomjerna.
Nema više bogatih ni siromašnih, svi su kao jedan.
Radnici putuju na razne seminare, gdje danju uče o tekovinama revolucije i partiji, a noću se jebu uz glasno stenjanje. I vaše majke su se tako jebale, odnosno – mi smo jebali, dok ste vi još bili mali.
Mi to nismo željeli, ali te drugarice bi nas napile i navabile, a onda nas seksualno iskorištavale. One su vrištale dok su se jebale i nama je ponekad bilo neugodno, ako bi nas neki drugovi na hodniku podozrivo pogledavali. Oni naime ne znaju da partizanke jako vrište dok se jebu, posebno kada ih opalimo zguza i pritom upregnemo za pletenice i kečke. Mnoge su nam priznale, da ih to najviše pali. Stoga smo ih na seminarima jebali do besvijesti.

No sada, kad je san ostvaren, ne smije vam biti žao što smo vam očeve napravili rogonjama. Jer možda smo vam baš mi očevi.
Partizanke smo priključili na inteligenciju i tako ste na svijet došli vi, dijelom poremećeni, dijelom normalni. Na najboljem ste putu da postanete bolji.

Dragi drugovi, san svih proletera konačno je ostvaren: radnici iz svih zemalja svijeta preuzeli su upravu nad tvornicama i svuda će poteći med i mlijeko.
Zataknite crvene karanfile na rever jer kucnuo je čas kada će svi postati isti.
Okrećite janjce i odojke, da se napune debele mješine seljačina koje preko noći postadoše direktori koncerna i zadruga.
Pozdravite braću iz Raduča i Vrepca, jer će srpski seoski debili sada postati milicajci.
Vaše će se majke moći još više ševiti jer su zajamčene sve moguće slobode, osim one, da se kritizira komitet, milicija i partija.

Vi ste krali bogatima i davali siromašnima, i ukinuli ste aristokraciju na račun seljačkog i primitivnog despotizma koji se nastanio u sve pore društva.
Vi ste doveli primitivce i dali im priliku da nas pouče svojim gorštačkim trikovima.
Vaše su se majke jebale sa Srbima i tako izrodile kopilad, koja ne zna gdje uopće pripada. Vaše su majke tijekom rata špijunirale protiv svoje zemlje, jer svaka pička ide za kurcem umjesto za mozgom.
One su bacile ljagu na svoju kopilad jer su od pamtivijeka crvene kurve, poznate po tome što su na omladinske radne akcije išle samo zato, da bi se pošteno pojebale. Pogledajte se u ogledalo pa se zapitajte: čije ste vi to kopile?

Dragi drugovi, ostvario se najveći od svih snova, svi su ljudi braća. Nitko nikoga nema namjeru pljačkati ni tiranizirati. Svi su pod paskom partijske zakletve, spremni pomoći jedni drugima. Milicija nam uskoro neće trebati, jer su svi jednaki pa neće biti zla, i tako ćemo se neprestano moći jebati jer nećemo imati drugih briga. Vaše majke jedva su dočekale ovakvo stanje, jer ih već dugo nitko nije propisno jebao. Ukoliko to netko uskoro ne učini, plašimo se da će se opet okrenuti protiv svoje zemlje.

Dragi drugovi, da sada na kraju ovog pisma skratimo:

jebemo vam majku. Jebite je i vi njima, popovima.

I ovome dodajemo: kao što bi trebalo posmicati sve popove i duhovne majstore svijeta, tako ni vas ne bismo smjeli poštedjeti.
Ili je možda najbolje pustiti da se međusobno sami potamanite.
Kakva će samo to biti sreća za one koji nakon vas ostanu!
Vi i popovi u paklenom kolopletu, mi stojimo sa srane i uživamo kako se dvije laži do nemilosti troše.
Stoga ne zaboravite, drugovi dragi: jebemo vam majku.
A vi koji se takvima dopustite zajebavati, razmislite: zar vam treba mjesto pod suncem tamo gdje će vas zajebavati potomci komunističke kurve?




Post je objavljen 11.10.2008. u 17:02 sati.