Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

1. kolo

Odgođene utakmice 1. kola odigrane su u prekrasno jesensko prazničko jutro 8.10. Raspoložene ekipe Trnja i Dubrave gledateljima su pružile odlične partije uz čak 19 postignutih golova. Na punoj tribini trnjanskog stadiona susrele su se također dvije od boljih i glasnijih navijačkih skupina i svaka na svoj način bodrile svoje igrače, radovale se dobrim potezima te slavile golove i pobjede. Ništa manje nije bilo niti za očekivati.
Nakon odigranih utakmica roditelji i djeca Dubrave preselili su se na Klaku kako bi se uz roštilj i dobru kapljicu družili ostatak ovog prekrasnog jesenskog dana. Društvu su se pridružili treneri i sam vrh kluba, pa je to bila prilika da sa prvima rezimiramo netom završene utakmice a s drugima popričamo o uvijek interesantnim zbivanjima u klubu. Evo što kažu naši treneri:
98. g. - 0:3 - Palić: Teško je motivirati djecu na ovakvim utakmicama, ali ih zato koristim za uvođenje djece koja manje igraju od ostalih. Strijelci: Soldo, Klaić, Malkoč.
99. g. - 0:0 - Palić: Žao mi je, ali nikako nemaju sreće. Igraju, stvaraju šanse, ali ... Ipak vjerujemu u ove igrače jer su dobri na treningu.
00. g. - 7:3 - Bijondić: Vidi se napredak u igri ove momčadi. Prvo poluvrijeme su odigrali vrlo dobro (3:2), a onda je došlo do očekivanog pada zbog umora tj. kratke klupe. Strijelci: Kranjec, Šimunović-2.
01. g. - 1:5 - Zember: Zadovoljan sam. Dobro se radi na treninzima i to se vidi na utakmicama. Strijelci: Šaronja-3, Raužan, Dauti.

I dok se na glavnom terenu igrala prijateljska utakmica između prvih momčadi Dubrave i Radnika iz Sesveta, ništa manje prijateljska utakmica između prvih momčadi mama i tata odigravala se na zelju. U regularnom vremenu (dok smo još mogli disati) utakmica je završila rezultatom 3:3, pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca (prije sedmeraca). Preciznije u napucavanju lopti bile su majke i tako pobijedile svoje snažnije ali "vesele" polovice. Tata Galić i tata Čukac vrhunski su odradili pečenje mesa i lepinja na roštilju, da nitko ne ostane gladan ili žedan brinuli su se tate Statovci i Mustapić, a tata Lebinac bio je prvi čovjek logistike. Svima hvala! Slike možete vidjeti ovdje.
B momčad i njihov trener Marko ugostili su ekipu Sloge i pobijedili rezultatom 5:0. Uz dva gola Sobočana u listu strijelaca upisali su se još i Klobučar, Budimir i Mioč.

Post je objavljen 09.10.2008. u 10:50 sati.