Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/durilo

Marketing

Tko sam danas?


Tko sam danas? Danas sam netko tko ne zna uživati u bircu punom ljudi, netko tko ne može gledati kroz oblak plavičastog dima i smješkati se, jer to smatra besmislenim.
Smisao ponovo pokušavam naći duboko u sebi, pokušavam biti vođena onim što je unutra, u dubini mene, no to mi donosi muku, gorčinu, borbu, jad.
Danas gledam i ljubav nekim drugim očima, tražim bit njena postojanja. Ponekad mi se čini da ljubav postoji samo da bi se patilo, da bi se čovjek osjećao poniženim i povrijeđenim. Da me je bar nekako mimoišla u svom putovanju, da je bar nikada nisam osjetila, možda bi danas bila sretnija.
Možda nisam bila dovoljno pažljiva, možda sam joj olako otvorila vrata misleći kako će mi donijeti nešto dobro. A sve u svemu, donijela mi je nekoliko lijepih trenutaka, i beskrajne sate, dane i mjesece boli...beskrajno vrijeme u kojem sam se osjećala kao objekt. Vrijeme u kojem se netko igrao sa mnom kao sa teniskom lopticom, prebacujući me čas na jednu, čas na drugu stranu. I istovremeno svu svoju pažnju poklanjao nekome drugom. (O Ana, tugo mojih dana)
Ponekad se zapitam kako sam mu dozvolila da me ponizi, da me učini bezvrijednom. Sve ono što ja jesam, bez maske, poklonila sam, jednostavno darovala, običnom egocentriku. Jer zaista ne znam kako bi ga drugačije nazvala. Možda je prijateljima upravo on izuzetno dobra osoba, no meni je pokazao mračniju, ružniju i bahatiju stranu. Sada puštam vrijeme da prolazi, glumim različite životne uloge, i ne želim priznati sebi koliko me boli.


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 08.10.2008. u 17:28 sati.