Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobata

Marketing

kako je počeo moj sasvim drugi život

Imala sam divno djetinjstvo, fantastične roditelje, brata i sestru... živjela sam jednostavnim bajkovitim životom i bila sam sretna! Sve je išlo svojim tokom, škola, faks, rad, izlasci, društvo,...
Nikad nisam bila zaljubljive prirode i nisam se opterećivala time, jednostavno sam odlučila da ako se ne dogodi onaj klik između mene i tog nekog odustajem i idem dalje!
Ljubav nisam tražila, ona se jednostavno dogodila, oboje smo na samom početku shvatili da je to to, zaprosio me je nakon mjesec dana veze i ja sam pristala, ali ipak dogovorno nismo nikome ništa rekli o tome jer je nekako ipak bilo prerano mada su svi moji bližnji primjetili da sam se napokon zaljubila i to u dvadesetosmoj godini!
Nakon četiri mjeseca veze ostala sam trudna i odlučili smo se vjenčati godinu dana ranije nego što smo planirali, on je bio presretan, al ja... moram priznati da u početku i nisam bila načisto sa svime time!
Uslijedilo je vjenčanje koje i nije bilo baš bajkovito (mada se iskreno nikada i nisam zamišljala u ulozi mladenke i nisam imala neku posebnu viziju kakvo bi trebalo biti) zbog smrtnog događaja u njegovoj obitelji mjesec dana prije datuma vjenčanja,... Nismo odgodili svatove, "proslavili" smo u krugu uže obitelji i kumova na večeri! Sam događaj u crkvi je bio veličanstven i naježim se svaki put pri pomisli na taj dan... ON je došao po mene doma sa kumom i nekolicinom prijatelja, moji roditelji, brat, nevjesta, sestra, zet i kuma su me ispratili sa suzama radosnicama (bar mislim) i svi smo se skupa odvezli do crkve. Tamo nas je dočekao svećenik i govorio nam upute! Sve skupa bilo nas je dvadesetak, i u trenutku kad smo trebali ući u praznu crkvu, začula sam buku i ugledala svo moje društvo, poznanike, rodbinu, susjede kako dolaze sa smiješkom da uveličaju taj trenutak davanja zavjeta! Dogovorno su odradili tako da me iznenade, i moram priznati da sam sa suzama i duboko dirnuta ušla u crkvu!
Svećenik je vodio misu i bilo je jako lijepo, rekao je da već dugo nije vidio takvu ljubav među dvoje mladih!


Post je objavljen 08.10.2008. u 11:12 sati.