Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mysterymj

Marketing

Who is it?



Hm…..da, ova pjesma bi mogla odgovarati ovoj priči koju ćete sada pročitati, samo što u ovoj priči ja više odgovaram opisu cure o kojoj pjesma govori. U toj pjesmi i spotu ona je opisana kao kraljica noći, koja za ogromne svote novca zadovoljava svoje klijente i transformira se u prelijepe ljepotice koje odgovaraju željama klijenata. To je u priči pjesme, u mojoj priči je malo drugačije. Ništa nije bilo za lovu, a tipovi su dolazili k meni.
Bilo je to početkom ove godine, zimsko doba, Austrija, Hallein. Bio sam u višemjesečnom posjetu kod familije i pored njih svih trebalo mi je i moje društvo s kojim ću zadovoljiti svoje prirodne seksualne potrebe koje svi imamo. Tako sam na internetu potražio tipove s kojima sam dogovorio susrete. Tog dana sam imao zakazana tri susreta, sa tri tipa koje ću prvi put tada upoznati. Bio je to jedan turkiš i dva austrijanca. Sa njima sam preko neta bio u kontaktu neko vrijeme, ali susreti su sasvim slučajno bili zakazani baš za taj dan sa svetrojicom. Prvi na redu je bio turkiš koji je živi u istom gradu gdje sam i ja bio. S njim sam se našao u jednom lokalu, ugodno smo pričali, sporazumijevali smo se na engleskom i kemija za sex date je definitivno postojala. Kako je cilj tog susreta zapravo i bio seks date, našu seksualnu perverziju smo obavili u toaletu tog istog lokala gdje smo i izašli na piće. Bilo je to obostrano oralno zadovoljstvo. Poslije smo se još par puta vidjeli. Nakon njega, u predvečernjim satima slijedio je susret sa drugim tipom koji je došao iz Zell Am See. Susret s njim je u meni ulijevao neku nervozu i pitanje, gdje ćemo ići ako bude obostrane privlačnosti. Tako je i bilo…. Seksualna kemija je bila očigledna na obojici. Kako nisam htio nikakav seks nabrzaka u autu, sjetio sam se da bi mogao otići u stan moga ujaka, koji taj dan nije bio u gradu, zapravo, nije bio ni u državi. Ali kad smo krenuli, ja sam skužio da ne znam naći pravi put do njegovog stana, jer sve do tada kod ujaka sam išao isključivo noću i nisam uopće obraćao pažnju kuda se vozim. Onda sam nazvao svog bratića i zamolio ga da skuterom dođe do nas i da nas otprati do stana. Bratić je naravno pristao, došao je do nas i skuterom se vozio ispred auta do stana. Kad sam izašao iz auta bratić mi je rekao ….''pamet u glavu i zovi ako nešto nije uredu''….nasmijao se i otišao. Bratić naravno zna sve o meni, i iako je mlađi od mene uvijek se ponašao tako zaštitnički…..dobar je i već je postao pravi srcolomac curama.
Susret i seks sa tim tipom u stanu mog ujaka je bio amazing, odavno nisam doživio takvu strast i uživanje sa nekim koga vidim po prvi put. To je bilo nevjerovatno. Zadržali smo se u stanu dva sata, uredno prikrili tragove ''zločina'' da ujak neskuži ništa i otišli smo. S njim sam se još jednom vidio poslije. I na kraju je slijedio susret sa trećim tipom te večeri.
Mjesto susreta je bilo kino u Halleinu. On je došao iz Salzburga. Kako ja uvijek kasnim, on je mene čekao na dogovorenom mjestu, što s moje strane i nije bilo lijepo prema njemu jer ipak je on došao iz susjednog grada. Tip je bio zanimljiv, razgovarali smo , šetali i naravno, došli do pitanja, gdje ćemo sada. Ja sam rekao da možemo bilo gdje, izaći van (bila je to subota veče) ….otići u kino, zapravo dao sam mu otvorene sve opcije. Naravno, on je mene pozvao da idemo kod njega. I ja bez razmišljanja ulazim u auto totalnog neznanca i krećemo za Salzburg. Tek u autu me hvata neka vrsta panike i misli u glavi……koji mi je kurac da radim ovo, sa nepoznatom osobom idem u drugi grad. Ali on je bio tako umiljat i ''pitom'' dečko da nije bilo razloga za paniku. I nakon 15-ak minuta vožnje autoputem, dolazimo kod njega i ulazimo u njegov stan. To je bila prekretnica, ostao sam iznenađen, ali jako ugodno. Tip je samac……stan mu je jako moderno uređen i za muškarca presavršeno čist i uredan. Kućni ljubimac mu je bila neka ogromna mačka koja je bila umiljata i zločasta u isto vrijeme, bila je ljubomorna dok smo ja i on sjedili jedan drugom u zagrljaju i pričali. Stan je bio pun detalja i suvenira iz serije Star Trek Voyager……a on se maksimalno potrudio da me ugosti i bude pravi domaćin, što je zapravo za austrijance neobično. Uglavnom, proveli smo jako lijepe i ugodne sate druženja, sexa i maženja. Nakon par sati, već iza ponoći ujna me zove, ja se nejavljam, neznam šta ću reći. Nakon toga od nje mi stiže sms s pitanjem gdje sam i dali je sve ok. Ja u panici zovem drugog bratića da ga pitam gdje je on. On je bio u Salzburgu u nekom narodnjačkom klubu i dogovaramo se ja i on za priču koju ćemo servirati ujni. On me pitao dali je sve ok, treba li da dođe po mene. Dogovor je bio da mi javi kad kreće doma, da krenemo u isto vrijeme i da se nađemo u Halleinu i idemo zajedno kući. Tako je i bilo, oko 3 h ujutro smo se našli u gradu i zajedno došli doma, a ujna je još bila budna. Nije čekala nas, nego je inače noćni tip žene, pred jutro ide na spavanje. Tako smo ja i bratić servirali priču kako smo bili skupa, kako je on zaboravio na vrijeme javiti da sam ja s njim i tak. Sve u svemu, dan u kojem sam ja samo mijenjao uloge, i sastajao se sa drugim tipovima. Sad će neko reći da stvarno i jesam neka ''kurva'' koja mijenja tipove kao čarape, ali iskreno, zaboli me ona stvar tko će što misliti. Bilo je lijepo, susreti sa svima su prošli jako lijepo, zanimljivo romantično i pre svega strastveno, i na kraju…….ponovio bi to opet.


Michael Jackson - who is it? Video

Post je objavljen 07.10.2008. u 15:17 sati.