Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/solemnity

Marketing

Lost in dreaming.

Here I am... Znaci, vratila sam se. Bolesna sam, tako da sam ostala doma i mislila sam da je to savrseni trenutak za novi post, napokon. Mislila sam se javiti i ranije, ali stvarno sam bila kratka s vremenom. U skoli su odavno vec poceli sa testovima, ispitivanjima i zadacama tako da smo svi zatrpani. Gdje je nestalo ono slobodno vrijeme? Nema ga vise. Nije da mi fali, iako svako toliko bi bilo lijepo imati malo manje toga za uciti.
Zahladilo je, napokon. I tako mi je drago zbog toga. Pase mi ovo vrijeme. Malo kise, malo sunca. Volim kad je hladno, a lagano toplo sunce ugodno grije. Jer ja volim sunce, volim kad mi grije lice, jagodice, nos. Jedino sto ne volim je ljetno sunce. Tad je pretoplo, pretesko.
Volim ovo vrijeme, apsolutno je savrseno. Bar sto se mene tice.
Jedva cekam sajam knjiga. Htjela bi otici do Zagreba ove godine, ali ne vjerujem da ce se to ostvariti. Nema veze, bit ce ovaj u mom gradu i to je isto dobro. Namjeravala sam si kupiti jednu ili dvije knjige ali nisam bas pri novcima pa ce se vidjeti. Svejedno, jedva cekam :)
Osisala sam kosu. Hmm da. Vjerujte, bilo je tesko. Kad sam vidjela koliko je kose frizerka odrezala mi je doslo da placem. Toliko sam godina pustala da raste i raste a sad je u trenutku pala na pod. Sad mi stize negdje do vrata, nije ni kratka ni duga, ali nije mi zao. Svida mi se kako me osisala a to je najbitnije.
Bas sam razgovarala sa prijateljicom da sam ove godine promijenila apsolutno sve sto se dalo promijeniti - od oblacenja, do kose, do nacina odlaska u skolu i dolaska iz nje, do nacina gledanja na neke stvari itd... Sve to nadajuci se da ce mi te promijene pomoci i da cu se tako osloboditi svih strahova i ruznih sjecanja sto me prate te da ce se i moja sreca popraviti. Ali iskreno, nije bas pomoglo. Ja sam iznutra uvijek ona od prije, a svijet je ostao takoder isti. Nadala sam se da ce stvari rijesiti na neki nacin. Mozda s vremenom i hoce, ako se malo vise potrudim.
Napravila sam opet spejs, pa pitajte me za adresu ili mi dajte vasu da vas dodam :)
Nadam se da vas je puno ostalo pisati blog, jer sam vidjela da su neki otisli.
Voli vas,
G.


Post je objavljen 07.10.2008. u 09:58 sati.