Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1angemignon

Marketing

...Ave Marija...

~
bila sam danas na Mariji Bistrici! :) nisam već dugo bila... Bilo je hodočašće policije i vojske... volim ljude u uniformama... btw, ste čuli za onu knjigu "The Curious Incident of the Dog in the Night-time"? obrađivali smo je na engleskom... dječak (autističan btw) također voli ljude u uniformama.... evo zašto:
"Than the police arrived. I like the police. They have uniforms and numbers and you know what they are meant to be doing... "

ja imam drugi razlog... ljudi mi izgledaju odlično u uniformama!!!!! i ja sam htjela biti cajkan... :) mislim, i sad mi je to baš skroz fora, ali mislim da nemam baš fizičkih predispozicija za to! ali danas sam vidjela tete policajke s naočalama i ne previše "šlang" tak da sam odma bolje volje...

nego... htjela sam se osvrnuti na misu... već dugo nisam pozorno pratila neku misu (yes, guilty as charged)... ali danas mi je bilo super! nikad nisam čula ljepšu molitvu Vjerovanja... mislim molitva je molitva, ali način na koji ju je svećenik izgovarao jako mi se svidio! znate kak bakice ono zastaju između svake 2-3 riječi? e, pa ovaj svećenik je izgovarao rečenice! napokon netko ko to radi po mome! :)

i pjevala je klapa iz Mornarice... melem za uši! jako mi se svidjela Ave Marija na taj način...

Ave Maria, gratia plena, Dominus tecum;
Benedicta tu in mulieribus,
Et benedictus fructus ventris tui, Jesus.
Sancta Maria, Mater Dei,
Ora pro nobis peccatoribus,
Nunc et in hora mortis nostrae. Amen.



mislila sam vas pitati kak vi doživljavate svoju vjeru? ali odustala sam... ipak mi se ne raspravlja o tome! :)

još jednom sretan rođendan Smeđeokom * i mojoj teti!!!!!!
..................................................http://www.blog.hr/edit/?SID=98e9057c01204876cac1df3f4a604f17&page=blogeditor................................................................ with all my love!!!!!

i da! kašljam ko 70ogodišnji pušač s teškom astmom!!!!! damm... :o( a ne da mi se biti bolesna... zbilja ne! nije baš lako kad ne možeš disati kak spada... i kad te sve već pluća bole od kašlja... not nice at all... me is not happy cuz this!!! :o)

Image and video hosting by TinyPic

...“Health is not valued till sickness comes.”...
Thomas Fuller



Post je objavljen 05.10.2008. u 22:01 sati.