Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/disasterpiece

Marketing

Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zaaaa-ba-va....

np Hladno pivo "Pitala si me"

Sada je definitivno, i sigurno!!! Postao sam sova! U zadnjih par tjedana sam se prilagođavao na američko vrijeme i dobro mi je uspjelo.

Mislim, što da drugo radim kada mi njihovi izbori toliko znače, kao i cijelom ostalom svijetu!? Barack Obama - to može biti PRVI CRNAC na čelu SADa, ej!!! Taj lik mi sve više postaje kao nekakav uzor - iz skromnih uvjeta preko stipendije za pravo do budućeg predsjednika prve svjetske velesile. Nekako me neodoljivo podsjeća na pokojnog JFKa. Stvarno ono!!!
U njega polažem zadnje nade da svijet još ima budućnost - u ekološkom i sigurnosnom smislu.....

Sharp switch: na osobnom planu je super, upisana 4.godina, sluša se psihijatrija, za Božić se opet udvoje ide u Deutschland, bilo dosta koncerata (Hladno pivo na Jarunu, Johnny Rabb nekidan u Boogaloou, Iron Maiden na Poljudu, naš prvi nastup na danima fakulteta.....) tako da je zabave bilo dovoljno ;) još ima tu neki Metallica tribute u 11.mj., takožder u Boogichu.

Ponekad se pitam ima li na tom Facebooku nekog inteligentnog života, ili su to samo neki odnosi voajer-egzibicionist? Može li se tamo startati neka rasprava o ičemu ili samo pratiti tko se zadnji put na koga i s kojim lubrikantom dirao?!?

I da, čini li mi se samo ili je bloganje umrlo? Halo??? Any problem out there?!?

Post je objavljen 04.10.2008. u 02:58 sati.