Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija4

Marketing

Još jedna škola...

Photobucket
A što da ja kažem! Uvijek previše brbljam a trenutno sam u fazi da na ništa nemam riječi. Ozbiljno sam totalno šokirana što se sve može događati u ljudskim glavama. Dobro, nije ni moja izvan konkurencije ali eto ja šokirana. Mislim nije to ništa novo. Od kad postojimo bilo nas je čudnih i normalnijih. Ja eto uvijek naletim na one malo čudnije. Upoznam ih, obožavam i onda tokom vremena otkriju da ipak nisu onakvi kakvim ih ja smatram. A tko mi kriv kad očekujem očito previše. Očekujem da budu prijatelji a to više nitko ne zna biti. Iako svaka čast iznimkama koje imam.
Tako eto upoznala sam jednu curu, radile smo zajedno, postale smo super frendice, sve cool, super jel, skoro pa nerazdvojne. Ja glavu za nju već dajem dok jel nije došo period kad ona se totalno promijenila. E, sada pitanje, jel je došla joj takva faza ili je jednostavno postala ono što ona jerolleyes. Iskreno nemam pojma, niti me zanima jer što sam vidjela dovoljno je da ju gledam totalno drugačijim očima. Ali totalni preokret. Optužila me za stvari za koje ja joj ni u snu ne bi napravila, naljutila se ja nemam pojma zbog čega, totalno me izbirsala iz svega, više me ne poznaje, niti pozdravlja, priča o meni ono što ja nisam... Ugl. nikad to nisam doživjela, nikad se nisam sa nikim tako posvađala, udaljila ali očito da za sve postoji prvi put. Očito svašta moraš proči u životu da bi se naučio živjeti. A tu curu sam obožavala, i još uvijek mi je draga ali nisam glupača koja je zaslužila takvo njeno ponašanje tako da ne gledam na to sve previše tragično. Jedna osoba u mom životu manje. Da mi je žao, normalno da je. Ali za razliku od prije, sada sam odrasla. Barem u pogledu ovoga i imam poštovanje prema samoj sebi da se ne ponižavam zbog osobe koja o meni misli tako loše.
Ja razmišljam da je život katak a za ovakve stvari je stvarno prekratak i ja ga ne želim trošiti na to. Tko me voli voli me a tko to ne želi što da ja radim.
Nisam ljuta na nju. Ne znam biti ljuta, pogotovo ne na nju. Samo mi je žao što je postala takva kakva nisam htjela da postane, barem prema meni. Ali što ćeš. Na nekome bijes moraš istresti ali ponekad te to i skupo košta. Ona će to jednom shvatiti... Kako to inače biva, možda baš kada bude kasno...
Meni je ovo samo još jedna škola... Prijateljska škola...

OVO MI JE SKOLA - GIBONNI



Post je objavljen 04.10.2008. u 00:20 sati.