Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rilady

Marketing

Mućni svojom glavom


Dobra je ona "Prije uporabe dobro promućkati." Mislim pri tome na glavu. Posebno pri tome mislim na svoju glavu.

Dobra mi je i ona da u svakom čovjeku postoje 3 osobe:
1 osoba kakva želimo biti
1 osoba kakvom nas drugi vide
1 osoba kakvi smo zaista

Kada promislim (dakle promućkam) onda dolazim do zaključka da definitivno želim biti osoba koja uvijek i isključivo misli samo svojom glavom. No koliko god moja želja bila jaka, tu i tamo pobjegne mi da prepustim drugima da misle za mene. Možete si zamisliti kako onda to izgleda. Ja se prepustim i onda završim tako da ispravljam greške koji su drugi napravili u moje ime samo zato jer nisam reagirala kada je trebalo.

To nije nešto na što sam ponosna, niti nešto čime se treba hvaliti. To je činjenica sviđala se ona meni ili ne. Voljela bih da nije tako, odnosno to nije osoba u meni kakva bih željela biti, ali je definitivno osoba kakva jesam.
Pokušavam se promijeniti, ali to ide tako polako da u procesu mijenjanja ponavljam tu grešku i prepustim se. Doduše puno rjeđe, ali još uvijek se događa.

Sada sam, nakon malo uspavanog perioda, promućkala prije uporabe i došla do nekih pozitivnih zaključaka. Taj put opet je prekriven i patnjom i suzama i boli i svađama. Doći ću jednog dana i do toga da je glava stalno u uporabi pa će i periodi crnog razdoblja biti rjeđi.

Ma ajde mućni svojom glavom...




Post je objavljen 02.10.2008. u 20:27 sati.