Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdesamobor

Marketing

Grad Samobor je najuređeniji grad Zagrebačke županije

Eto jedne nevatrogasne teme, al, ljubav prema gradu me "tjera" da obznanim neke od ovih informacija, prvenstveno onom malom djelu svojih sugrađana koji čitaju ovaj blog, a svakako i svima iz drugih mjesta i gradova ljepe naše a i šire kojima bi ovo mogla biti i pozivnica za dolazak i obilazak Grada Samobora!

A da nije sve ovo bez smisla (onog vatrogasnog smisla), i mi smo zaljevanjem cvijeća u sušnom razdoblju ovog ljeta doprinjeli ljepoti i čaru Samoborskih ulica i parkova!

opis slike

Najuređenijim gradom u Zagrebačkoj županiji proglašen je Grad Samobor koji se može pohvaliti i najljepšim gradskim trgom, Trgom Matice hrvatske. Zaprešićka ulica Ksavera Šandora Đalskog najljepša je ulica u županiji, dok je park dvorca Lužnica najljepši gradski park. Obitelj Bukovina iz Zaprešića ima najljepšu okućnicu, a Božica Mikac iz Ivanić-Grada najljepši balkon. TIFON u Jastrebarskom najuređenija je benzinska postaja, a samoborski kušlec-čokoladni bombon s bermetom, najbolji je županijski suvenir. Adrenalinski centar Sv. Nedjelja osvojio je nagradu u kategoriji turistička ponuda ili zanimljivost, dok se Velika Gorica može pohvaliti najljepšim turističkim informativnim centrom, a Vrbovec najljepšim poštanskim uredom.


Pročitajte više na stranicama Zagrebačke županije

Post je objavljen 02.10.2008. u 18:16 sati.