Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Mix prvenstvo Dalmacije

Igralo je deset parova iz Dubrovnika, Mlina i Splita. Pobjedili su splićani: Loreta Bajalica i Mario Kalebić. Oni su bili i favoriti za pobjedu jer igraju već neko vrijeme skupa za razliku od drugih parova u sali i kad pogledamo Mariove rezultate iz Pule. Drugi su Štefica Ivelja i Boris Lovjer koji su jedan od ponajboljih parova iz Astaree (jedini u finalu parskog prvenstva Dubrovnika ove godine, drugi na sv. Vlahu itd.). Treći su par ostali Frano Mozara i Ivana Cvjetanović.



Napravili smo i klupske majice: Polo majica sa grbom kluba na grudima i natpisom 'Bridge klub Dubrovnik' na leđima. Majice imam u crvenoj i bijeloj L i modroj XL veličini. Cijena majice je 150 kuna a prihod ide u klupsku kasu. Majicu je dobio Frano Mozara kao najbolji igrač prošle sezone te Branko Batinić i Titomir Zokić za rad u školi bridža.

Turnir smo igrali u sportskoj dvorani. Donio sam svu opremu u autu uključujuči i osam stolova! Sve stane u Vectru :) Kad igramo turnire u sali gdje sklapamo stolove bino je da nas se dosta skupi pa da možemo na vrijeme početi turnir i kasnije raspremiti salu. Da svatko pomogne složiti jedan stol sala bi bila spremna za desetak minuta a dvoje nas radi preko sat vremena. Sljedeća akcija sa stolovima možda bude turnir Svetog Vlaha 2009 pa ćemo se organizirati.



Žao mi je što nije došlo više parova iz Splita i poneki par iz Zadra. U kombinaciji sa turnirom u subotu ovo je bio jako lijepi vikend za svakog igrača i još ljepši izlet jer je vrijeme bilo prekrasno.

Post je objavljen 28.09.2008. u 09:13 sati.