Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

Rijeka zove - prvi dio

Danas je najavljen početak projekta Rijeka zove kojeg organizira SVID radio. Projekt koji će se sastojati od niza koncerata riječkih rock skupina, a započet će s povratničkim nastupom grupe Fit. Stoga su Fitovci danas održali presicu na kojoj su objasnili razloge ponovnog okupljanja i što publika može od njih očekivati na koncertu.
Naime članovi grupe su već prije tri godine počeli dogovarati ponovno okupljanje, iako je njihov pjevač Davor Lukas Bajo bio skeptičan.

Ipak na nagovore i pod utjecajem obnovljenih Parafa i Termita, grupa Fit se ponovno okupila i rasprodala Stereo, što ih je veoma iznenadilo, budući nisu 17 godina svirali i to im je veliki kompliment.

A na rasprodani koncert se osvrnuo i vlasnik Sterea Simon Dejhalla, koji je rekao da nikada u povijesti Stereo nije bio toliko rasprodan, odnosno da nikada u povijsti Sterea nečiji nastup nije pobudio toliki interes..

Fitovci su naglasili da svirka, koja će se održati ovaj petak, nikako neće biti šibanje mrtvog konja. Naime, za vrijeme pauze svi su se bavili muzikom i usavršili su svoje znanje, tako da prema njihovim riječima danas zvuče svježe, moderno i žestoko. A prva proba nagon dugogodišnje pauze im je zvučala kao da se nikada nisu razišli.

Njihova svirka će se snimati, te će do kraja godine biti objavljena za diskografsku kuću Dallas. Time je grupa ostvarila svoju želju za objavljivanjem živog albuma, budući se za njih znalo govoriti da bolje zvuče uživo nego na albumima.
Svirka će trajati oko sat i pol,a počinje ovaj petak u 23 sata.




Post je objavljen 01.10.2008. u 14:11 sati.