Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/konbi

Marketing

"Ne valja država"

Minjaj dilera!

Nisam otkrija ameriku, činjenica da nije valjalo prije, da ne valja ni sada i da vjerojatno neće ni valjat sutra. Ali šta mene interesira, i prije nije valjalo, pa su se ljudi opet znali zabavit i nasmijat.

Zašto ova tema?
Zato što se u zadnje vrime na kavama najčešće priča o tome šta nevalja. Nevalja ovo, nevalja ono, ovaj ukra ovo, ovaj zamutija ono ,. Na kraju zaključak je uvik isti "Ne valja država". Oni šta ni potegnit vodu ne znaju, vode državu. Da znaju al bi ovoliko smrdilo u ovoj našoj Hrvatskoj.(Valjda neću u zatvor zbog ovoga) Šta bi naš drug reka "Demagogije, samo Demagogije".

Drug janjopekac je uvijek isprid našeg vremena, s 18 je ima 40, sad bi moga imat 60-67 i već ga vata skleroza. Zaboravlja se javit na mobitel, pa triba unajmit KGB-a,svi znamo na koga mislim, da mu uđe u trag. Zna bi i zaboravit di živi, pa bi ga našli u Zagebu kako šeće po krovovima i neboderima. Iz ovih razloga drugu preporučam "Ginkalin". Osim što osvježava duh i tijelo, može se nabaviti u svakoj ljekarni.

I da se vratim na temu. Da sve valja, al bi mi bili živi. Prvo triba istrijebit sve ljude, onda se možda svit vrati u normalu.

Mislim da iako nam država ne valja, da nas ništa neće spriječit (osim žena - koje su ultimativno zlo :o)) da se ovaj vikend dobro zabavimo. Možda onda nećemo moć (smit) reć da ništa ne valja. KOCKa

Post je objavljen 30.09.2008. u 10:54 sati.