Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nba

Marketing

ŠVEĐO: "Žao mi je, znam da nisam anđeo, molim još jednu šansu" (SN)..



MICHAEL JORDAN 1990/44 points in 3 Quarters vs Warriors: Don Nelsons coaching philosophy is playing small ball. he doesn't like big centers. He likes to run and gun. He inherited players in Milwaukee that played defense and where big. But when Nelson gets the chance to change the roster hell change it to his offensive oriented philosophy. Look at all his teams he coached and the proof is in the team stats. He preaches a fast pase type of offense and builds his teams around this philosophy instead of building around defensive players.
ROMEL BECK/crossover on Kobe


Jučer smo se dotaknuli "gone with the wind" vikend-pojava u hrvatskoj košarci...

Ipak according to SN Markota se ispovijedio, Callowey se pojavio, a Aco i dalje ne može smisliti Becka...
BTW nije li Romel Beck Meksikanac, a ne Amerikanac??

Zadržati ću se na Šveđinom slučaju: nisam znao da je i u profesionalnoj košarci tako lagano dati otkaz nekome kada znate da HZZ u Zvonimirovoj NE vrvi talentiranim krilnim centrima koji mogu skočiti do vrha table i zabiti svaku drugu tricu s osam metara, a u protekle su dvije sezone igrali na prestižnim terenima Amerike, Rusije i Litve.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Dakle voljeli mi ili ne Šveđu, Callowaya i Becka moramo ih prihvatiti i kao ljude koji žive u jednom kompleksnom svijetu i da su stvari takve kakve jesu, a da bi treneri koliko ja znam između ostaloga morali biti solidni psiholozi i pedagozi. Aco & Perase, nije li scouting report novih pojačanja uključivao i njihovu psihološku crtu ili se to uzelo pod "bogom dano"?

Što bi sada trebali napraviti? Nisam plaćen da to kažem, ali otkaz je posljednji na listi opcija. Odgovorni klupski čelnici bi trebali uzeti time-out, razmisliti i pronaći mnogo kvalitetnija rješenja.

Najlakše je trošiti novac kada ga imaš, a fali strpljenja, povjerenja i tolerancije...



Marjan Crnogaj a.k.a. Muraya
CroHoops.com




Post je objavljen 29.09.2008. u 21:56 sati.