Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/iskrenii

Marketing

TUGARE: Prevrnula se vatrogasna cisterna

Hitajući na veliki požar u omiškom zaleđu na cesti Srinjine-Tugare oko 12:40 došlo je do prevrtanja opremljene vatrogasne cisterne TAM190 DVD "Mladost" iz Kaštel Sućurca, kojom je upravljao Vatroslav Bradarić-Šljujo (29) vatrogasni-tehničar vozač, te je sa hematomima i višestrukim udarcima po tijelu zbrinut u splitski KBC.
Također ugruvan i natučen na bolničkom lječenju zadržan je Dozapovjednik DVD-a Joško Božin (51) vatrogasni-tehničar-vozač u svojstvu zapovjednika u ovoj intervenciji. Nešto lakše (bar za sada) ozljede zadobio je Damir Bulić (30) i nalazi se također na obradi i snimanju u KBC, dok je četvrti sezonski vatrogasac Hrvoje Strižić(19) , prošao tek sa ugruvanošću i otpušten je kući.

20:50 sati Prema posljednjim informacijama dobivenim od Predsjednika DVD-a Mladost Ljube Musinova, sva trojica ozljeđenih vatrogasaca zadržani su na daljnjem bolničkom liječenju, Bradarić na traumi, Božin na neurokirurgiji, a Bulić je upravo na CT-u i smješten na vaskularnom odjelu.

Vatrogasna cisterna TAM 190 koja se kao novonabavljena od 1988 godine nalazila u voznom parku DVD-a "Mladost" pod brojem (3) je u naravi vatrogasno vozilo-cisterna kompletno opremljena opremom za gašenje manjih požara zapreminom 6000 litara vode i i posadom od 3 vatrogasca.
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 28.09.2008. u 13:08 sati.