Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/assilletta

Marketing

Ispunite mi vikend

Boomp3.com

Ovo definitivno nije bio jedan od najboljih tjedana u mom životu. Provela sam ga uglavnom smišljajući što da učinim da spasim živu glavu, a situacija je svakim danom postajala bezizlaznija, ljudi za obratiti se sve manje kao i nekih šansi za uspjeh.
Znam da ste svi puni vjere u mene al nekako više baš i nemate razloga.
To je sve što ću vam za sada reći. Znam da vas zanima al vrlo brzo ćemo znati konačnu odluku, strpite se zajedno sa mnom. Onda vam možda sve ispričam.

Vraćajući se s faxa jučer valjda prvi put u životu nisam se radovala vikendu. Kamen mi visi oko vrata i sjedi u želudcu. Tri dana bez mogućnosti. Tri dana čekanja idućeg tjedna kad se opet mogu muvat i raspitivat. Tri dana ne mogu ništa poduzeti.
Nina je došla u Zagreb neki dan i trebale smo se naći popodne, al kako se nismo uspjele dogovoriti, zajedno s Kenyjom, odgodile mi to za ponedjeljak. Na kraju, ja u sobi, gledam telku ili nešto jednako bezveze i počnem se dopisivat s Kenyjom (koja se, moram vam prišapnuti, vratila na staru adresu).

16:30h
A: Kenya, jesi ti smislila kakav plan (obzirom da je naš dogovor otkazan)
K: Zakaj?
A: Mislila sam da odemo na pivu. U šest.
K: U šest? To znači da bih trebala trčat da stignem.
A: Javi Gladden i Aibreann, ja ću Juncu i Nini i to je to.
K: Ma nitko neće stić
A: Vidjet ćeš, doći će ih više nego da smo se tri dana dogovarali. A ako ne dođu, družit ćemo se malo same. I baš nas briga zubo

I dogovor je pao. Ja sam čak zašaltala porukicu na našu secret grupu na Fejsu, tek toliko, ali nisam baš očekivala da se netko drugi pojavi – i nije.
Kenya (uhhh počela su me zezat RL imena nut) i ja smo se natračale sat vremena i onda je došao Junac, i brzo nakon njega Nina sa svojim dragim. Kolko sam dobila dojam, onakva je kakva je i na blogu, simpatična, nasmiješena, optimistična prije svega thumbup
Čak nam se i Aibreann, koja je bila na nekoj veselici, pridružila u pola devet. Sa svim solidno za spontano druženje.
I sve smo vas stračali hahaahaha belj

Nadam se da će vrijeme imati milosti pa ću danas vrijeme skratiti na Bundeku, uz Crvenu jabuku i Lukicu. Baš se veselim što ću nadoknaditi onaj koncert za Valentinovo, na kojem gotovo i nisam bila.
Sutra šljakica pa rođendan od naše kume. Želim joj da ju napokon prime za stalno pa da na red dođe bebica party

Ako imate koju ideju da mi prođe svaka slobodna minuta, pucajte!

Da tjedan bude još više bijedan, prošlo je neki dan godinu dana kako sam bez svog Alfeka. Ovo je jedino mjesto na kojem mu mogu dati neki spomen. Da zna… da ga nisam zaboravila i još uvijek srce boli.

Ciao!


Post je objavljen 27.09.2008. u 11:34 sati.