Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

...nema toga što se Rvat neće dosjetit...


Photobucket


e jebeš mi sve...

ŠIBENIK - Nakon što je u ranim jutarnjim satima oko 3.30 i definitivnog fajrunta u mjesnom kafiću u selu Tromilja, iza zatvorenih vrata i na obližnjoj prometnici ostao sam i bez prijevoza, domišljatom i 'umornom od šanka' Željku Rajčiću-Krpanu mještaninu Dubravica, sela udaljenog dobrih 15 kilometara od lokala, tog trenutka 'iz opravdanih razloga' nije se dalo krenuti pješice na počinak.

Dosjetio se, primio mobitel u ruke i bez oklijevanja utipkao broj 93 nakon čega je dežurnom vatrogascu JVP Šibenik koji je odrađivao treću smjenu, ozbiljnim glasom priopćio kako su mu upravo sada iz sela dojavili da mu gori obiteljska kuća, te ih zamolio da što prije krenu na intervenciju, pri čemu će ih on kao vodič sačekati da ga pokupe na Tromilji.

Revni i nadasve profesionalni šibenski vatrogasci, dojavu su uredno zabilježili. Koordinirali su potom dežurne u Elektri, upalili odmah dva vozila, posjeli šest vatrogasaca i pod rotacijom krenuli na intervenciju. Vodiča Rajčića usput su žurno pokupili ispred lokala na Tromilji i još brže krenuli na intervenciju.

Dolaskom u selo nisu uočili nikakav plamen, već su ispred Rajčićeve obiteljske kuće zatekli samo njegovu uznemirenu majku koju je, jednako kao i ostale mještane, iz sna trgnuo zvuk vatrogasnih vozila.

Tog trenutka, dobroćudni šibenski vatrogasci prasnuli su u smijeh, shvatili razloge 'hitnog prijevozničkog poziva' ljubazno odbili poziv na jutarnju kavicu, nakon čega su u dobrom raspoloženju okrenuli vozila prema Šibeniku i vratili se u postaju.


sad više ne znam da li je u ovoj priči zabrinjavajuće to :

a) što navedenog nisu ispizdili. pa jebemu vatrogasno vozilo (koje btw ide na nešto što se zove gorivo koje plaćaju porezni obveznici) nije taksi!

b) što je autor teksta to gotovo izvrnuo u simpatičnu pričicu za prepričavanje po selima

c) što će navedeni baja sad biti glavna faca u selu umjesto da ga recimo kazne zbog lažne dojave



a što bi bilo da je recimo negdje planuo PRAVI POŽAR a "dobroćudni vatrogasci" razvoze pijandure po okolnim selima?


sreća pa ne živi na nekom otoku...valjda bi zvao kanader...



Post je objavljen 23.09.2008. u 16:18 sati.