Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ihopeit

Marketing

make me verily hapily :)

Moja baka ima dvije mačke - prelijepe mačke smijeh. Jedna (ženka) je sivo-bijela,a muško je sivi (prekrasna boja). Takvih mački je malo. Te mačke su veoma pametne, i prekrasne..Puno ljudi ih traži,ali nema ih puno rolleyes. Ženka - Mickica dobila je mačiće. Napominjem da sam ja alergična na sve životinje sa dlakom i perjem. Iskreno,ja volim životinje,ali dignut mačku ili neku drugu životinju ajmee...Ja to ne mogu,neću,ne želim..Mickica je dobila tri mala prelijepa mačića...Među tim trima bio je samo jedan sivo-bijeli (ženka).Hranili smo ju na tubu - kak već, jer nije htjela jesti. Kad bi ju primili samo bi osjetili kosti. Nju sam prvu podignula na ruku od životinja - i to s ljubavlju. Taj mali mačić, imenom Ljepotica bila je kržljava,ali borbena životinja. Borila se, skakala iz kutije u kojoj je spavala sa mamom te braćom i sestrom. Taj mačić, Ljepotica, je bila tako mala,manja od svih mačića. Grozota..eek Zamolila sam mamu i tatu da ću si je uzeti - makar se doktorica nije slagala s tim,čak niti roditelji. Pošto ja nisam nikad imala ljubav prema životinjama, ona mi je bila nešto najljepše. Mama i tata su mi dopustili,jer su osjetili moju veliku ljubav,pažnju, i znali su da ću se brniut. Ta mala Ljepotica bila je toliko mala čak i sa pet,šest,sedam mjeseci..Mislili smo da će uginuti. Nismo znali što ćemo. Bila je užasnooo mala.

Evo danas se zove Mrvica, jer smo isprva mislili da je ženka,pa muško i na kraju kad smo vidjeli da je ženka - dala sam joj ime Mrvica smijeh - iz poznatoga razloga.

Mrvica ima godinu i nešto, trudna je, i svaki dan očekujemo njezine mačiće. I to joj nije prvi okot..ne,ne..to joj je drugi.
Mama i tata su bili u pravu - brinem se jako o njoj. Jede kad hoće - samo sjedne pokraj frižidera,kad hoće van iz kuće sjedne pred vrata. Brinem se totalno za nju. Za nju sve mora biti posebno. Jakoo ju volim kiss

Moja Mrvica, uprvo prede pokraj mene, i sada će ići van spavati, jer se bojim da se ne okoti u kući,jer svaki dan bi mogla se okotiti.
Malo je čudno jer jedino ona hehe može ić u jesen po najvećoj kiši i bljuzgi zatrudniti..Ona je posebna - a zato ju volim. Ima prekrasne okice, i vidi joj se ljubav u očima..Da odgojila sam malo stvorenje uz potporu mame,tate i brata naughty. Čudno da sam ja to napravila - ona koja nije mogla dignut životinje i koja ih se bojila podragat.


Puno pusa,te lijep pozdrav!

Post je objavljen 22.09.2008. u 22:31 sati.