Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/bloozer

Marketing

You do the math

Nekoć sam imao prijatelja, Amerikanca. Jedna od onih male-order-friend akcija, iliti klikneš, naručiš, dočekaš zatupljeno biće i pokušaš ga urazumiti, te mu objasniti da u Hrvatskoj ima struje (ironično). Naravno, morao se čovjek smiriti od prizora malih Iračana koji s malenom suzicom na obrazu broje Amerikanca manje za raznijeti/ubiti/sjebati/_____. Rekao mi je da ih je čuo kako psuju: "Beeeeeep, beeep, beep, Alah, beeeep."
I tako se Amer i ja lijepo družili. Pričali na engleskom, pili na hrvatskom, spavali na krevetu (svatko na svojem, uskoro će to biti važno/autor pokušava zaintrigirati čitatelja, neuspješno nažalost). Jednog lijepog dana, dok su nam posljednji tjedni druženja visjeli nad glavom poput (u mom slučaju) hrvatskih dugova, i (u njegovom slučaju) američkog 2.3 children standarda, odlučih mu ja reći: "You know, I'm gay."
"Beeeep, beeep, beeep, God, beeep, why did you wait till now to tell me?" Nevjerojatno, zemlja čiji stanovnici vjeruju da su krave ljubičaste, ima tolerantnije stanovnike od naše u kojoj građane farbaju u ljubičasto, da bi ih prodali kao krave.
Što smo danas naučili? Da se američke i iračke psovke jednako cenzuriraju.

Pozdrav mom dragom prijatelju!

Post je objavljen 22.09.2008. u 20:12 sati.