Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

samo je kosa crna..

Promijeniti frizuru mozda bi znacilo i promijeniti muskarca, al nikad u mene nije bilo onako kako je narod pricao. Ne podnosim price u prazno, ne podnosim "rekla-kazala" stil zivota i kad netko kaze da nesto ne moze. Deblja kopija Vicky Beckham nisam ispala.. al kosa je crna i kratka, jednako sam deblja kao i pred mjesec dana.

Povratak u Metropolu je osim iznenadjenja zbog sexy frizure i iznenadjenja sto sam zaboravila tenisice za trcanje doma, donio i puno novih lijepih osjecaja. Cini mi se da smo sve vece probleme i nedoumice razrijesili, jos otkrivamo nove al uz sve vise mog opreza.

Jesen je opako zakucala na vrata i mogu vam samo pisati zavucena u krevetu pod jorganom. Vani je sivo, otuzno al nije crno. Vrlo je veselo kad odjenem svoju rozu ili tirkiznu jaknicu ili kad se sa novom frizurom prosecem u ljubicastom baloneru do poda, tada mi ni ne treba kisobran.

Prema planovima, ovih dana trebala sam okrenut novu stranicu i dati nove prilike Puli, al srusili se planovi. Prema zeljama, trebala sam ozbiljnije razmisljat o preseljenju i avanturi zvanoj zivot u Istanbulu, ali ne ispunjavaju se sve zelje. Prema nizu koincidencija, pred odlazak u Metropolu dobila sam ponudu za super placen kratkotrajan posao u Puli, ostala sam zbunjena. Njega muci sto nista od toga necu ostvarit dok mene to ne muci. Mene samo muci da cu propustiti prilike s Njim samo zato sto burno reagira..

Post je objavljen 22.09.2008. u 14:44 sati.