Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ilovemysweetheart

Marketing

• Ja zaboravljam na druge,s tobom stojim usred duge . . S tobom sati ne postoje,nebo topi modre boje .

Ne znam da li da budem sretna ili tuzna jer . .
Osjecam da se zaljubljujem ali nisam sigurna da sam izabrala pravu osobu.Naime , on je trenutno u vezi s mojom prijateljicom ali sve upucuje na to da ona nije zaljubljena u njega , odnosno da joj se on samo dopada.No,unatoc tome,ljuta sam na sebe jer ponovno cinim ono sto sam sebi obecala da to vise nikad necu uciniti . Zaljubljujem se u krivu osobu . Kada ga pogledam , osjetim toplinu oko srca . Zudim za njegovom blizinom jer se ,uz njega osjecam lijepo , onako kako vec odavno nisam . Nisam sigurna da je ovo ljubav , mozda je to samo moja zelja da imam nekog uz sebe jer vec odavno nisam bila u vezi . Mozda . . .
U srijedu navecer smo plesali zajedno . Ja , on i moja prijateljica . Stekla sam dojam da me je krenuo zagrliti te da je htio da tako zagrljeni plesemo ali sam se okrenula i nastavila plesati sa prijateljicom premda ne poricem da sam se , u tom trenutku zaista htjela naci u njegovom zagrljaju , kao sto to zelim i sada . Nisam pravedna , znam. Samo moje razmisljanje o njemu nije pravedno i , jednostavno nije u redu . Ja i on nemamo nikakvu buducnost . Apsurdno je uopce razmisljati o tome . Svjesna sam toga ali ne mogu prestati misliti o njemu . Prije nego sto sam pocela sa pisanjem , gledala sam njegove slike . Ne trebam ni spominjati da je predivan na njima . Nije poput drugih , to je ono sto se odmah primijeti . Nije jedan od onih koji se trude istaknuti pokazivajuci svoju snagu i cineci lose i ,nadasve neprikladne stvari za svoju dob . Bas naprotiv , on je njezan i ima divan pogled na koji nitko , htio to ili ne , ne moze ostati ravnodusan . Bez imalo susprezanja , pokazuje svoje emocije .Ne,nikad nije zaplakao,barem ne onda kada sam ja bila tu ali , bez ustrucavanja otvoreno prica i izrazava svoje osjecaje,a to mi se uistinu dopada . Ne dopadaju mi se tipovi decki koji se ophode i previse zastitnicki prema svojim ljepsim polovicama samo da bi pokazali da su „ frajeri“ . Takvi me nikad nisu privlacili .

Image and video hosting by TinyPic

Moram spomenuti da sam se , napokon odmorila , u pravom smislu te rijeci . Sada sam odmorna , ne vise onako umorna i bezvoljna kakva sam bila kada sam pisala prethodni post . Osjecam se kao druga osoba . Sretnija i zadovoljnija . Da , problemi o kojima sam pisala jos uvijek nisu nestali ali sada mnogo lakse podnosim odredjene stvari i osjecam da imam i vise nego dovoljno za snage . Shvatila sam da ne postoji nista sto nas moze sprijeciti u nakani da ostvarimo nase snove i da budemo sretni , osim nas samih . Trebamo znati kada je pogodan trenutak da se zaustavimo , odmorimo i razmislimo o svemu .
Cvrsto sam obecala i sebi i svojim roditeljima da cu se ove godine potruditi te da cu vise uciti ali i uvesti odredjene promjene u nacinu mog ucenja i organiziranost svojih obaveza kojih , osim skole i nemam napretek . Jedna od spomenutih promjena je i ta da mi Internet radnim danima nece biti dostupan pa cu Vam se javljati samo subotom i nedjeljom,a tada ce i postovi biti objavljivani .
Uzivajte .
Pozdravlja Vas Vasa sretna Madame Agnes.
: )

Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 19.09.2008. u 15:21 sati.