Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/risko

Marketing

Najava utakmica za vikend

Obično još nisam pravio na blogu najavu nogometnih događanja za vikend, ali ovoga vikenda će biti pregršt zbivanja.

Zanimljivo će biti u subotu u Novom Gradu, gdje je svojevrsni susjedski derbi između Omladinca i Posavca iz Kupine. Možemo očekivati vrlo dobru utakmicu s obzirom da će obje ekipe ići na pobjedu. Ništa manje neizvjesno neće biti ni par kilometara dalje, u Jarugama, gdje igraju Sloga i Dilj iz Klokočevika. Drugi susjedi, Sava, gostuje u Trnjanima. Za one koji vole malo ozbiljniji nogomet, savjet da su upute u Perkovce, gdje će Slavonac dočekati Moslavinu iz Kutine i to u ulozi izrazitog favorita. Teško da će bilo tko ić gledat Marsoniju sa Olimpijom, a ja moram na rukomet u ŠD Brod. Zadrugarci gostuju u Otoku.

I u nedjelju neće izostajati nogometnih uzbuđenja... Zamislite, u Divoševcima igraju Mladost Divoševci i Sloga iz Nove Gradiške. Najmanje selo u prvoj ŽNL, protiv drugog grada po veličini u županiji. Bit će zanimljivo kako će se gospoda iz Gradiške snaći na divoševačkoj ledini. U Kopanici će bit zanimljivo jer dolazi najjača ekipa lige... Slobodnica, po mom mišljenju, najjača ekipa u županiji poslije Perkovaca. Mi (Podvinje) igramo sa Amaterom. U Garčinu je kirvaj i derbi utakmica 2.ŽNL. Gardun Garčin - Mladost Bicko Selo. I na kraju poslastica: U Prnjavoru, Slavonija - Šokadija Sredanci, dok će Sloga u Stružanima pokušati uzeti "skalp" Bukovlju!
Da ne pričamo da je nakon svega toga, derbi svih derbija...Dinamo-Hajduk! I tko kaže da nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu...

Post je objavljen 19.09.2008. u 11:14 sati.