Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diavola

Marketing

Djevojčica sa štiklicama

(nastavak iz prošlog broja)


Svi se zgražamo nad pedofilijom. Pedofile proklinjemo i mogli bi ih zadaviti vlastitim rukama bez imalo grižnje savjesti. A što je s onima koji od djece prave pedofilske mamce?

Na Karlovačkim smo danima piva ostali zgroženi kad smo skužili jednu slatku djevojčicu obučenu kao da je upala u lanac pedofilije. Mini jeans suknja s tim da je imala neki volančić tako da su joj se vidjele gaće. Hoda u, pazite sad, štiklicama.

Možete vjerovati dijete koje se vuče u ŠTIKLAMA?! To drvo grebe po betonu. Mala se jedva vuče. Vukla se i grebla, to je toliko lupalo, da nema tko nije pogledao u njenom smjeru. I onda se čudimo na pedofile... namjerno sam smanjila fotografiju da se, eto, bar nekako zaštiti njen identitet.

Photobucket

Šta nije ovo za socijalne službe?

Usput, mala nije sama došla, pretpostavljam(o) da je ispred nje par koraka bio otac koji je gurao kolica i još jedna djevojčica (sestra ili rođakinja ili prijateljica ove djevojčice sa štiklama) jer se on okretao i nešto joj dobacivao. Mala je kaskala jer, normalno, nije mogla u štiklama tako brzo hodati.


Photobucket


Koji idiot je ovakvu obuću, uopće, izradio? A koji je idiot ovako što, uopće, kupio!? Em neudobno, em nezdravo, em neprilično.



Post je objavljen 18.09.2008. u 17:24 sati.