Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

PAKLENI RITAM

Ljudi počelo je. Opet. One priče o iscrpljujućem ritmu utakmica srijeda - subota na što se naši prvoligaški igrači stresu poput psića koji se tek okupao za nas su tek obična igra.
Naime, od 13. rujna 2008. počela je nogometna liga veterana ŽNS Osijek po pravilima HNS. Naravno, dobili smo poziv za nastupanje i prihvatili ga.
Naravno, baranjsku ligu veterana ne nepuštamo.
Igramo obje.
Nije problem kada igramo Osječku ligu kao domaćini jer nastupamo subotom u Osijeku na stadionu pod Dravom. Problem su utakmice Osječke lige koje igramo u gostima jer ih uglavnom igramo ponedjeljkom kao i baranjske. U isto vrijeme. E to je umjetnost.. Sastaviti dvije ekipe za nastup u isto vrijeme na dva različita terena. Bome...
No i taj uduplani broj utakmica, taj bitno pojačan ritam tek je dio priprema za veteransko prvenstvo Hrvatske od 3. do 5. listopada u Poreču.
Toliko i ukratko o tome.
Jedna veteranska ekipa.
Istovremeni nastup u dvije veteranske lige.
Vrhunska zabava. I to je jedina istina.
Trenutno smo jedini klub u RH koji nastupa u dvije lige. Živjeli.

Jučer smo na stadionu pod Dravom odigrali i prvu tekmu osječke lige. Pokušali odigrati točnije, jer gosti nisu imali valjane registracije odnosno lječničke preglede tako da sudac nije dozvolio niti početak tekme. Utakmica je registrirana 3:0 bb za nas.
No kada se sudac odmaknuo mi smo sa dečkima iz Čepinskih Martinaca odigrali prijateljsku tekmu. Naravno, pobjedili smo. I to to.
P.S.
Ferdo je bio najbolji na terenu.
P.S. 2
Damir Kurtović, nakon 14 godina apstinencije od klizećih startova, na ovoj utakmici napravio je jedan. Povjesni. Poderao je svog najdražeg Ferdu. Teralo ga je.
P.S. 3
Sutra, 15.09.2008. igramo redovno kolo baranjske lige u Mecama protiv gostiju iz Grabovca s početkom u 17.00 sati. Čobanac od divljači nakon tekme.
Dobro došli.


Post je objavljen 14.09.2008. u 09:37 sati.