Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nabrzaka

Marketing

57. post. Grande grandissimo

Bravo Sebastian Vettel!!! Bravo bravo bravo! Kakav dan u Monzi, kakve kvalifikacije!! Sat vremena nisam se mogla prestat smijat. Kimi i Lewis zapeli u Q2, pa može li spektakularnije od toga? Ok, spektakularnije bi bilo da je ispao samo Lewis, ali dobro je i ovako :) Izraz Hamiltonova lica nakon osvojenog 15. startnog mjesta trebalo bi slikati i uokviriti kao sliku na zidu... razočaranje kakvo nije mogao ni sanjati. Ali nije mi nimalo krivo. Zadnjih je dana opet razvezao jezik pa je dobro da ga povremeno opali realnost. Jučer je rekao da Kimi u vožnji rano koči zato što "doesn't have the balls" za kasno kočenje??? Ok Hamić, back to reality now, please.
Sebastian Vettel najmlađi je osvajač pole positiona u povijesti Formule 1. I to mu je uspjelo u bivšem Minardijevom bolidu, sadašnjem Toro Rossu. Na stranu sad priče o tome kako je tko podesio bolid, Vettelov rezultat ogromna je stvar i veliki, veliki uspjeh. Kovalainen se dokopao srebrenog starta, a Mark Webber zahvaljujući sjajnom brzom krugu sutra starta treći. E a četvrti je drugi Toro Rosso - Sebastien Bourdais. Svaka čast, momci! Pravi je užitak i osvježenje vidjeti nova lica na vodećim pozicijama, a osvježenje je vidjeti i erupciju oduševljenja u nekom od boksova te pravu ekstazu sreće kakvom nas je danas počastio Vettel. Urlanje na team radio i povici "grande grande grandissimo" - između ostalog i zbog takvih stvari volimo Formulu 1. Kad se već mi veselimo i tugujemo pred tv ekranima, lijepo je vidjeti da je i akterima prestave također stalo. Hamiltonovo razočaranje i Vettelova sreća dvije su strane jedne medalje i najbolja preporuka za nacrtavanje pred televizorom sutra u 14:00. I prije, naravno.
I samo da ne zaboravim... ako sam dobro vidjela, Felipe Massa se uspio dokopati desetog mjesta u istom onom mokrom krugu kad su Hamilton i Kimi za ulaskom u Q3 zaostajali po dvije/tri sekunde?? Kako se ono zove onaj film?? hm hm "Dobar posao u Italiji" možda?


Post je objavljen 13.09.2008. u 16:12 sati.