Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

Kiša na Maksimiru

Iako su se gusti oblaci iznad Maksimira čitavo jutro suzdržavali od kiše, na terenu je pljuštalo kao iz kabla. Ukupno 38 golova postignuto je u 4 utakmice, od čega su nažalost samo tri završila u mreži domaće momčadi. Dinamo je ipak Dinamo i treba imati dosta nogometnog iskustva u glavi i nogama kako na samu spomen tog "svetog imena" ne bi zaklecala koljena.
Upravo tako, bez straha i neopterećeni, ušli su u utakmicu naši najstariji limači i pobijedili domaćine rezultatom 1:2 (strelci: Babić i Soldo). Tako su već drugi puta zaredom napravili ono što mnogi nisu nikada.
Mlađi limači, pak, nisu uspjeli ni na koji način ozbiljnije ugroziti Dinamovu mrežu iako je u drugom poluvremenu izmijenjeno čak 7 igrača, te je konačan rezultat bio 7:0.
Što reći za naše zagiće. Borili su se i sigurno htjeli mnogo više, ali od početka obje utakmice bilo je jasno da gledamo dvije potpuno različite nogometne škole. Golijada Dinamovih starijih zagića zaustavila se na rezultatu 13:0, a ni mlađi nisu bili ništa manje efikasni 14:1 (gol za Dubravu postigao je Šaronja). Svejedno treba ih sve, zajedno sa trenerima, pohvaliti za uloženi trud, a posebno one najmanje koji su danas zaigrali svoju prvu pravu utakmicu u životu. Iako im možda ona neće ostati u najljepšem sjećanju, sutra je novi dan, a već za sedam dana nova utakmica. Srećom, samo je jedan Dinamo. wink

Post je objavljen 13.09.2008. u 14:37 sati.