Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

56 Kraj?

56
Skandal
Moje avanture su se nastavljale , donijela sam neko svoje interno pravilo da nijedan mladi lijecnik ili drugi zaposlenik moje bolnice nec'e doc'i raditi ako ga ja osobno ne testiram. Sve je bilo dobro dok se za ovo nije pomalo proculo.

Prica ide ovako:

Trebalo je zaposliti jednog radnika na odijelu koji je primao i otpuštao bolesnike, taj netko je trebao biti komunikativna osoba koja bi povremeno davala izjave za javnost kad bi se doga?ale prometne nesrec'e ili slic(ne situacije i kad je trebalo dati izjavu za javnost i novine. Bilo je potrebno još i da bude redaktor za naše lokalne bolnic(ke informativne novine.

Na našem konziliju smo odlucili da to bude novinar. Objavili smo u medijima da trazimo mladog novinara, ono mladog sam ja dodala .
Primili smo 10 -tak molbi koje je zaprimila personalna sluzba i kad su ih proc(istili, molbe su došle iz personalne sluzbe po obicaju kod mene da ja dam zadnju rijec.

Ja sam ih rješavala po mom sistemu, a to je da sam zeljela vidjeti svakog kandidata. Medju ostalim došao je i jedan markantni mladi novinar N., a ja sam ga vec' po isprobanoj metodi upitala:

- Sto mladi gospodin N. moze pruziti više od ostalih i tako skrenuti paznju na sebe?

Mladi N. je odgovorio.:

- Osim sto sam jako vješt u pisanju , vješt sam i u komuniciranju, posebno sa zenama, a to mislim da je prednost jer vec'inom se zene dolaze zanimati za pacijente. S medijima sam posebno snalazljiv.

- Da, imate pravo, ali obzirom da je sad kraj radnog vremena, a sutra je vrijeme za izbor komunikatora sa javnošc'u, ako se zelite predstaviti u najboljem svijetlu , dat c'u vam priliku da to napravite recimo vec(eras u restoranu RR.

Mladi N. je nevjerojatnom brzinom ovo prihvatio.
Navecer sam se po obicaju dotjerala , stavila tamne naocale i došla u RR.
Tamo je cekao mladi N.

Narucili smo nekoliko delicija, medju njima i kamenice jer sluze kao afrodizijak.
Zapoceli smo pricu i N. je razvezao, nije prestajao govoriti, bio je zaista rodjena osoba za to mjesto.

Jos sam ga samo trebala odvesti u krevet, da se uvjerim da govori istinu da je komunikativan sa zenama.

- A tako šarmantan mladic' , je li sa zenama uspješan kao i u govoranciji ?

Upitala sam ga primivši ga za ruku, dodirnuvši ga koljenom, i pritom sam ga u oci. Nije se dao zbuniti ,

- Da, posebno sa tako privlacnom damom kao što ste vi.

Stisnuo mi je ruku.

- Hoc'emo li prošetati?.....

Izašli smo u vrt restorana i sa jednog balkona gledali prema obliznjem jezeru. Polako su nam se pogledi poceli priblizavati, ruke stiskati, a usne blago otvarati. Uslijedio je poljubac iz bajke.
Ljubili smo se još neko vrijeme u parku i onda sam mu predlozila da odemo u hotel . Odmah je pristao.

Po vec' uhodanom nacinu, recepcija , izlazak , ulazak , i zavaravanje recepcionera, došli smo u sobu.

Uslijedilo je obostrano strasno zavodjenje i skoro razvratni sex.
Isprobali smo sve što nam je palo na pamet. N. je preuzeo inicijativu i predlagao sve moguc'e poze, a došao je red i na obostrano oralno zadovoljavanje, a poslije toga i analni sex jer je imao organ umjerene velicine, nekih 14 cm, po mojoj procijeni što je relativno malo, ali ovaj mladic' je bio izuzetno aktivan i pun maste.

Po prvi put sam sa strancem imala odnos u guzu, sa prezervativom, što je ipak bilo prehrabro i od mene i od njega.

Ujutro kad smo izlazili, imala sam osjec'aj da nešto nije uredu, a taj mi se osjec'aj potvrdio kad sam izlazila iz hotela, a jedan je mladic' sa foto aparatom škljocnuo i uslikao me na vratima hotela, brzo sam pobjegla prema autu , a u trenutku kad mi se pridruzio N fotograf nas je uhvatio zajedno u autu kako odlazimo .

Znala sam da se nešto kuha. Sutradan kad sam došla na posao, na mom su stolu osvanule lokalne novine, a na naslovnoj stranici moja slika sa N. ispod je objavljen clanak i jos fotografija sa skandaloznom pricom o direktorici bolnice koja je vjerojatno imala avanturu sa mladim novinarom.

Pokupila sam novine i odletjela kuc'i .
Pier me zvao na telefon i pitao jesam li vidjela novine, briznula sam u histericni plac.

Stala sam pred ogledalo, gledala se i pitala samu sebe je li mi ovo trebalo, razgovarala sam sama sa sobom.
Na kraju sam si rekla:

-Kurvo, sad c'eš platiti za ovo.

Uzela sam škare i pocela rezati svoju dugu i polu kovrcavu kosu kojoj su se svi muškarci divili . Cijelu sam je ošišala, ostali su samo kratki neravni pramenovi . Legla sam na krevet i nastavila plakati. Popodne je došao Pier sa posla, a kad me vidio nije znao sto bi mi rekao .

Tješili smo se cijeli dan .
Ujutro sam javila sekretarici da uzimam vanredni godišnji odmor.
Nalokala sam se sedativima i po cijele dane spavala.
Kasnije sam doznala da su mi sve podmetnuli kako bi mi se osvetili za moju dugogodišnju karijeru na mjestu uspješne direktorice.

Mjesec dana poslije , kad sam dosla sebi i stekla ponvno samopouzdanje, umijesto da sam krenula raditi odlucila sam otici u mirovinu.


U zadnjih 5 godina prije skandala sam promijenila recimo 50 partnera , to se nekome moze uciniti puno, nekome malo, a meni taman. Mozda je bilo još njih par, koje sam pozeljela a nisam ih uspjela dobiti.

Prije 4 godina sam otišla u penziju , i sad zivim u Hrvatskoj .
Pier još uvijek radi u Italiji i to jako uspješno, povremeno dolazi ovamo ili ja kod njega.

Ovdje sam pronašla nove prijatelje, posebno jednog, ali sam jako diskretna i ne zelim da se procuje za moju povec'anu seksualnu strast.

Cesto sam razmišljala jesam li nimfomanka, ali sam objektivno zakljucila da nisam, samo zelim kao i svi ostali imati svoje zadovoljstvo i svoj seksualni zivot.
Zelim uzivati u svakoj sekundi svog zivota.

U Hrvatskoj sam imala samo nekoliko partnera, a sad znam , odkad sam upoznala zadnjeg prijatelja, da je vrijeme da se zaustavim u promijeni partnera.

Uglavnom sam do sad skoro sve meni prihvatljivo isprobala .
Ima jos puno stavri koje nisam isprobala, ali mi nisu bliske, bar ne za sad, recimo sex u troje ili grupni.
Teski bdsm, mi je jos uvijek dalek ali me privlaci u prici.

Ima jos toga sto mota po glavi, a sto je još ostalo neisprobano, a bilo bi mi prihvatljivo je jos jednom seks sa zenom, hoc'u li to ostvariti?
Ne znam, vjerojatno nec'u, ali c'u bar pokušati to izvesti virtualno, mozda preko ovog medija, Interneta.

Kraj.

PS. ovo je kraj moje skrac'ene biografije, ali nije kraj mojih prica ni bloga .
Prica c'e još biti iz onih tema i mojih dozivljaja o kojima nisam pisala .
Tek sad kad ste me upoznali mozete mi davati kritike i sugestije, što bi zeljeli cuti, što vas zanima, sto bi vi napravili u mojoj situaciji, što da napravite sad, u svojoj situaciji, svima c'u vam pokušati odgovoriti.

Mozete me pronaci i na
www.forum.hr
kao

MadamValentina
Vrtim se na forumima o seksu i na zenskim temama.

Mnogo lijepih zelja od Valentine
Carpe Diem

Ukoliko dobijem poticajne kritike i ako vam se moje price svidjaju napisati cu ih jos, ako ne dobijem dovoljno podrske na meil, mislim da cu prestati.

Sve je u vasim rukama .

Vasa Valentina










Post je objavljen 12.09.2008. u 22:47 sati.