Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uspomeneisnovi

Marketing

Pa jeli moguce??

Hello Hello..evo i mene nakon stvarno jako dugo vremena..nisam vam pisala cijelo ljeto..al stvarno vam imam svega i svacega ispricat..al posto ima puno toga..necu opsirno nego samo cu spomenut..
Evo ovako..upisala sam se u srenju..turisticku..smijer HTK..krenula sam u skolu 1.9. razred je presavrsen..super je..vec smo se svi uklopili..cool..
Onda..sa prijateljima je sve super..mire moja je bila tu cijelo ljeto..super je bilo..skoro svaki dan na kupanje..upoznali smo puno ljudi ja..mire..i medina..ono super e..a veliki pozdrav saljem Stefanu =)..da..
Onda u ljubavnom planu..hmm..znate za pricu za mene i Gashija..prohodali smo 7.11.2007. sve je bilo super bajno..on je bio jedno vrijeme u Makedoniji..pa se vratio..pa smo nas dvoje nastavili..posto mu je mama bila bolesna..pa je on opet poso u Makedoniju..opet se vratio..i opet 13.6. otisao..i tako..ja sam njega svaki put cekala i cekala..i nazalost njemu je mama umrla 7.7.2008. i on vise nije imo sto raditi tamo..pa je doso zivjeti ovamo..ovjde ima svoju sladoledarnu..i zivot je njegov u jednu ruku ovdje..i doveo je brata Ljokia..mali ima 14godina..i prava je legenda..ali ugl..mi smo se tu kad je doso i svadjali i mirili..ali to vise nije bilo to..nakon sto je njemu mama umrla on je posto skroz hladan covijek..ja njega nisam vise prepoznalavala..i tako..onda je jednom ova DROLJA SELMA sto radi tamo sa njim rekla njemu da sam ga poslala u picku materinu..a naravno da nisam..jer to nebi napravila nakon svega..i mi smo se tu posvadjali..i on nije htio uopce pricat sa mnom..niti mi je dao da mu objasnim da ja to nisam rekla..i tako je DROLJA SELMA uzela stvar u svoje ruke..a u medjuvremenu smo se ja i on pomirli..i ona je to jako dobro znala..ali ona se nastavila vidjat sa njim..i na kraju svega ispada da on mene vara sa njom..ja sam to cijelo vrijeme mislila..ali nisam bila sigurna jer nisam imala kako potvrditi..ali nakon sto mi je to potvrdjeno iz jako povjerljivih izvora..ja sam rekla JA I TI VISE NIKADA..zvao me tri dana nisam mu se javljala..i kad sam mu se napokon javila vamo-tamo pricali..bzvz..i pita mene lola kao jeli ga volim..pa halloooooo momak..na cemu si ti..mislim ono..i tako sam ga skinula sa dnevnog reda..jos uvijek osjecam nesto prema njemu..ipak smo bili 10mjeseci zajedno..ali ono..mislim stvarno..nakon svega..a jos mi se nije doso ispricat..mogu samo rec da je jedan veliki gad i nista vise..a DROLJU SELMU..a nje kad se dohvatim..ma ono..izvuc cu joj kicmu na supak..onim cime vade sladolede ja cu njoj oci izvadit..polut cu je po glavi nekom najjacom kiselinom..tako da joj nikad vise nece frizer trebat..samo cekam da je vidim DROLJA mala..crkla dabogda..

Eto malo sam iskalila svoj bijes..a ko bi reko..a sada idem..10ipo je..moram se okupat i spremit za skolu..hehe..i danas kupujem mobitel..pa kako se prije nisam pohvalila.. Nokia 5310 Xpress music..ajme jedva cekam..ugl..to ti ga je to..nadam se nesto komentara na sve ovo..pa se cujemo..pussa velika..i pozdrav svima..



Evo jedna pjesma za droljetinu i levata

Sta si na meni video
jos uvek pitam se
nikada nisam
bila tvoj tip
ovako pametna zar ne
uvek si tezio da
imas one jeftine
kao sto ona je

Haljina dva broja manja
na njoj kipi sve
kosa plava iskrsana
ostace bez nje
punoletna vise manje
ko bi znao to
provincijalsko izdanje
procenata 100

Ref.
Ti prilazis sa njom
pravo za moj sto
skloni je od moga stola
nemoj vise da me brukas
najmanje mi treba to
da nas vide zajedno
vodi je u prvi hotel
rekla bi da nije skupa
budi uvek pored nje
zelim ti sve najbolje

A volela sam te k'o Boga
priznajem ti to
kljuceve od srca moga
ti si odneo
a tebi vidim nije tesko
da prebolis me
udario si u centar
moje sujete

Post je objavljen 12.09.2008. u 10:17 sati.