Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/danzametak

Marketing

trenutak istine ili doživotna budala

Sjećate se Springer Showa? Ona emisija di budale ameri iznose intimne detalje, flashaju cice svima i slično, samo za potrebe popularnosti? E da, mislio sam da kod nas nema takve ekipe, ali eto, ipak ima.

I inače sam sklon precjenjivanju inteligencije drugih ljudi, pa je zapravo dobro da postoje emisije poput trenutka istine:



Ima još par tih videa s njegovim odgovorima. Tip je budala. Al ono, totalna. Ova njegova cura još mu je i pokušala spasiti obraz, hvaleći ga kao ljubavnika, ali on uopće nije imao obzira prema njoj, mogao je lagat i izgubit pare, ali ne, on je išao po pare bez obzira na sve. I još su i rodbinu dovukli u studio, da svi zajedno to vide. OMG.

A možda to i nije loše. Monika sad barem zna da ima posla s čovjekom koji bi za novac dušu prodao, i svoju i tuđu, što je zapravo dobro znati.

Imao sam ja sa svojom dragom par trenutaka istine, kad smo si ispričali neke stvari koje smo možda mogli i prešutit. Ali nismo. I sad znamo jedno o drugom nešto što uistinu nitko drugi ne zna. A to ne ide "van" ni pod koju cijenu. To je stvar obraza!

Post je objavljen 12.09.2008. u 09:10 sati.