Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trudnjacha

Marketing

zubić, zubić, e pa šta je, ako je zubić nije lav...

zubić, zubić, e pa šta je, ako je zubić nije lav...


ivo je dobio prve zubiće pre više od tri meseca. uh, kakva je to radost bila. svaki čas sam mu zavirivala u usta da ih vidim :D
i izbili su mu bez ikakvih problema. samo sam jednog dana osetila da me nešto grebucka kad me divljak grizao, a par dana kasnije mu je izbio i drugi zub. donje jedinice.

naivna ja se ponadala da će tako biti sa svim zubima.
mhm, hoće, hoće, ali in a neverland.
ovog puta smo prošli kroz sve moguće nedaće: baljenje, temperatura, kenjkanje, nadute desni, loše spavanje, buđenje na sat i po do dva, ma - the whole deal. sirotić se baš napatio.
srećom, nije dugo trajalo, svega dve nedelje. dobro, temperatura je trajala SAMO pet dana. ali zato je balio mesec dana, ljubi ga mama.

i sad ima i jedinicu gore desno. zuba dragi.
a zubarka nam je rekla da počnemo da mu peremo zube. hihi. ne možete da zamislite koliko su majušne te bebeće četkice za zube cerek

mnogo je smešno što sam ja bila užasno radosna... ma šta radosna - PONOSNA bre! - kad mu je izbio taj prvi zubić. i drugi. a i ovaj treći.
čudno je to. mislim, nije to nikakva moja zasluga, priroda je to, možda i neka genetika, ali ja sam uprkos tome baš baš ponosna.





kategorija: mame su smešne :))


Post je objavljen 08.09.2008. u 22:43 sati.