Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Vjenčanje br.1 - dojmovi:)

Dakle, bilo nam je predobro! :)) Stvarno..:) Mlada i mladoženja su mi bili tako slatki, kuma je imala odličnu frizuru (pokupila sam ideju za Silvijino vjenčanje kakvu da friz napravim hehe)!:) Nas osmero se jako dobro zabavljalo, doduše, Iva je sa svojim pratiocem završila na drugoj strani sale, vjerojatno nekon greškom pa smo se manje s njima vidjeli, ali smo se zato okupljali vani na terasi:)

Auto mi se, na putu do crkve uspio ugasiti čak 5 PUTA!!! Ne, nisam jučer položila vozački, vozim već skoro 4 godine! Ne znam šta je bilo, da li zbog sandala u kojima sam prvi put tad vozila, sve te silne uzbrdice.....u jednom trenu sam se tresla u autu...ali dobro je završilo:)))

Nisam uhvatila buket, ali je zato Alex uhvatio podvezicu, a ja sam usred masovnog plesa u krugu završila na podu:))))) LOL, da! :) Ne znam kako ni zašto, ravno je sve bilo, još sam i u japankama bila i samo op na pod:)))))) Alex i čovjek koji je bio s druge moje strane su mi pomogli se dignut i provjeravaliu dal sam dobro dok sam ja umirala od smijeha:)))))))))) A i ostali gosti:)

Da ste samo vidili kako je Alex plesao sa curom koja je uhvatila buket:))) Snimala sam to i umirala od smijeha:))))) Izgledali su kao...a ne znam, uglavnom....zaključila sam da moram Alexa naučit plesat do Silvijinog vjenčanja:)))))))) A i sebe hehe:)

Hrana je bila odlična! Pršut, sir, juha, krumpir, teletina, gljive...i desert sladoled sa preljevom od malina i šlag...a i vjenčana torta je bila fina, ali nakon glavnog jela više nisam mogla jest pa sam na silu probavala tortu i desert:))

Ostali smo do nekih 3 ujutro, a doma smo došli oko 4 i pol:) Taj Veprinac isto je da ne kažem u pripizdini, uzbrdica i milijun zavoja:)))) Da ne kažem da smo se na putu do tamo izgubili. :))) Mi smo slijedili auto ispred nas (srećom pa su svima radila 4 žmigavca i imali su one fjokove na retrovizorima pa znaš di spadaju), a i taj auto je zalutao, pa se išao okrenut, mi za njim, onda je Ivina mama izašla iz auta i rekla da su krivo skrenuli pa smo se okrenuli i pratili ih do tog restorana hehe:))) Da ne kažem da su Ana 1 i Siniša skoro došli do Učke, Iva 2 i Jakov i jesu došli do Učke, a Ana 2 i Zlatan su isto skrenuli s puta, ali u nekom sasvim trećem smjeru:)))))))))

I sad evo ponešto slikicaaaa:)))) MOžda vam stavim i filmić koji:)

I da, uzeli smo doma jedan balon na helij:))

Slike cu stavit navecer jer mi Alex ne da na komp sad:D


Evo očekivanih slikicaaaa:) Uživajte!:)



Eto, nadam se da ste uživali u slikicamaaa:)


Post je objavljen 08.09.2008. u 13:56 sati.