Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Vikend iza nas

Sinoć sam legla iza ponoći. Nakon što su curke pozaspale, sjela s mužem pred TV da odgledamo na RTL-u kolaž Dvornikovih. Vijest o smrti Dine Dvornika čuli smo tek navečer, u Dnevniku. Ostali šokirani. (Kad umre stari, ocvali glumac, žao mi je. I potrese me vijest, kolikogod bila očekivana. Žao mi bude čovjeka i umjetnika koji je obilježio dio mog života.)... Dino, taj duhoviti, razigrani i otkačeni umjetnik otišao je prerano. Ostaju nam u amanet njegove pjesme i stihovi, video-isječci. Dokaz da je bio, postojao, stvarao, izgarao...

Vikend je prošao dijelom u Stella Marisu, dijelom u Rijeci i na Učki. U subotu predvečer je starija Potočnica nastupala na otvorenju 38. svjetskog prvenstva liječnika tenisača. Dolazak u Umag organizatorima je prijavilo petstotinjak liječnika iz 25 zemalja (iz Europe, ali i iz SAD-a. Kanade, Japana, Taiwana i Indonezije). Otvorenje prvenstva počelo je nastupom mažoretkinja i limene glazbe.

Svjetsko prvenstvo liječnika

Svjetsko prvenstvo liječnika

Natiskali se simpatični liječnici, većinom starije generacije i u pratnji supruga, na tribine pomoćnog teniskog igrališta, srdačno pljeskom ispratili izvođače.

Svjetsko prvenstvo liječnika

Kad je započela govorancija, (a bilo je govornika, očito)

Svjetsko prvenstvo liječnika

mi se pokupili. Mažoretkinje su počašćene zakuskom i razišle se kućama malo poslije.

Nedjelja prošla u kupovini. Bili u Tower centru u Rijeci. Zadovoljna sam šopingom, kupili skoro sve što smo planirali. I možemo reći da smo spremni za jesen. Na povratku iz Rijeke popeli se na Učku, obišli Učkarski sajam. Nismo previše toga vidjeli, vladala je velika gužva. Držeći se za ruke, da se ne pogubimo, prođosmo pored štandova s vinom, biskom, ovčjim sirom, gljivama, ručnim radovima, vidjeli koze i boškarine, pa se vratili u auto i polako se probili kroz gužvu ljudi i parkiranih auta. Uz rijeku Mirnu malo nas oprala kiša, pa se opet razbili oblaci i provirilo sunce. Navečer je kiša pala na pol sata i to je bilo sve. Glede i unatoč prognozi, ponedjeljačko jutro osvanulo sunčano, toplo i sparno. Il nas tek čeka nevrijeme il nas je mimoišlo. Glavno da djeca sad imaju obuću i odjeću za kišna vremena.

Post je objavljen 08.09.2008. u 10:48 sati.