Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

47 Ciscenje protiv monotonije


U braku ili vezi nikad ne smijete upasti u monotoniju.
Potrebno je uvijek smisljati nesto novo.
Jedne veceri sam opet smislila nesto novo, uostalom svaki put sam uvijek dodavala bar po nesto u nas spolni zivot. Promijene su potrebne uvijek ,isto kao i dodati novi zacin , da ne udjete u sexualnu letargiju.

Veceras sam htjela Piera posebno nagraditi , jer je napravio jedan veliki poslovni uspjeh, a za to sam ga uvijek nagradjivala necim posebnim.

- Pier ne izlazi iz kupaone , imam novu ideju , trebam te malo bolje okupati , sad dolazim.

Pier se vec bio otusirao , ali me sacekao .

- Sjedni na WC da te malo jos operem .

Pier je sutke poslusao. Rasirila sam mu noge , malo ga nagnula unazad i sa malo vazelina mu namazala guzu, jos sam jedan prst malo uvukla unutra .
Stavila sam nastavak , umijesto tusa , koji koristim za klizmu ,otvorila sam vodu na vec pripremljenu temperaturu i pustila da tece . Kad se temperatura vode stabilizirala , uvukla sam nastavak po prvi put u Pierovu guzu .

Voda je polako ispunjavala Pierovu guzu, i debelo crijevo.
Pier je sutio, uzdisao i gledao me .

- Ne mogu vise .... poceo je govoriti piskutavim glasom .

- Ne brini Pier , samo se opusti , kao da se nista ne desava. zamisli da guza nije tvoja , nego moja .

U sebi sam brojila do deset.
Kad je voda pocela izlaziti pokraj nastavka , znala sam da je Pier pun , izvukla sam nastavak i Pier se ispraznio , odmah sam povukla vodu u WC .
Opet sam ga namazala sa jos malo vazelina i stavila mu prstu u guzu jos malo dublje, prislonila nastavak , voda je neprestano tekla i ne treba je zatvarati do kraja postupka.

Pier se punio , ja sam u sebi brojala do deset , nisam htjela pretjerati , znam tocno po sebi koliko je potrebno da se napuni debelo crijevo , a da ne predje voda dalje , jer onda nije bas ugodno.
Sve sam ovo ponovila 4 puta, to je neka moja mjera , koja je optimalna da bi se postigao najveci stupanj cistoce i najmanja iritacija analnog otvora.
Inace se na ovaj postupak brzo navikne i isto je kao da operes ruke , sve je to stvar samo navike.

Ostavila sam Piera da sjedi jos 10 minuta , jer jos nije bio naviknut na ovo , pa mu je vjerojatno trebalo vise vremena da se ocijedi.
Sa toalet papirom sam mu obrisala guzu i pogledala je li papir imalo prljav, da je bio , cijeli bi postupak ponovila.

Kad je papir bio cist i suh , pozvala sam Piera u sobu .
Legao je sutke na krevet i cekao moje naredbe.

- Hoces li mene najprije malo zadovoljiti ? pitala sam ga.

- Da svakako samo reci.

Rasirila sam noge i dalje nije bilo potrebno nista reci , Pier je znao sto treba raditi . Kad sam orgazmirala i malo se umirila , jos smo neko vrijeme lezali u zagrljaju. Onda sam se kao probudila i pocela ga ljubiti od cela pa na nize , usta , vrat i grudi , Sto sam bila blize njezniku to sam usporavala napredovanje , i pojacala intenzitet lizanja .

Uzela sam njeznik usta i sisala ga malo , ali nisam htjela da svrsi odmah , nego sam imala jos jedan plan.

-Tako Pier, sad podigni noge i uhvati se za koljena .

Sad sam presla na lizanje oko jaja i spustila se jos nize , potom sam rekla Pieru da jos podigne noge i njegova mi je guza bila ravno ispred usta , polizala sam je i nastavila lickati , a Pier je uzdisao , znala sam da mu se to svidja .

Sa ormarica sam uzela samo malo kreme, namazala prst i uvukla ga u Pierovu guzu , znala sam tocno sto trazim , to je jedna mala zljezda koja se nalazi prema gore , kao i G tocka , a nadrazi je se tako da se sa prstom napravi pokret kao da nekog zoves da dodje ovamo.

Lagano sam ga milovala i sa drugom rukom masirala njeznik , a glavic i je bio ustima . Sva sam bila zauzeta , a i Pier , iako nista nije radio , uzdisao je kao beba kad hoce zaplakati .

Nakon malo njeznih pokreta prstom i nekoliko uobicajenih pokreta rukom po njezniku , grlo mi se napunilo Pierovim sokovima.
Pier je bio na sedmom nebu , a i ja sam bila zadovoljna svojim uspjehom u tome kako sam ga nagradiila.

Post je objavljen 06.09.2008. u 22:50 sati.