Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/janjoblog

Marketing

DELAJMO KRANJČEVKU, ZA INAT NARODU...

.


Ajme peljde od poglavarstva , idem brzo pisat zač nemorem tulku glupost i bedastoću progutat, idem izdivanit kaj mislim pa makar me vrag pravo u pakal odvukal, po direktivi HDZ-eja i našega Ivete!
Idemo delat Kranjčevku, hitno, nikako ne odustajat zač veli dr. Puškarić da je ideja fantastična i da oni ki to želu sprečit nisu dobronamjerni građani, ni većniki, a on kaj je sad izbauljal iz svojega oklopa i sel pravo za poglavarski stol, je dobronamjeran i misli samo o Ogulinu dobro. Kaj dr. Puškarić zna kaj bi Oguilinci rada, otkud on to more znat, on zna samo da oni ki su ga dopeljali u poglavarstvo to ćedu delat i da im to treba , a zač im treba opće nazna. Dr Puškarić je jedna meni jako interesantna rukica u zraku za sve predloge Ivete i Bege, jerbo su mu popravili malo pemziju. Da je mučal ne bi mogal spat jer bi se bojal da će ostat bez tega dodatka, a o časti kaj ju ima poglavarstvo neću opće divanit, jer o temu naš narod u Ogulinu sve zna! Zač ni rekal po čem je to fantastično. Seguro su odredili ki će kega na sanjčica vuć uzbrdo , a ki će se spuštat nizbrdo za vrime njihovega rekreiranja na snigu i ostale dane, morda će delat gore i druge sadržaje kaj borbe u blatu, grudanje sa peskom i takove razonade kaj nam hitno ovdi trebaju, jerbo su Ogulinci razigrani kaj dica, pa jim treba delat igrališta.
Gospon Paušić ki nosi predugačke lače kaj i Ive Vučić, pa mu se vuču po cesti i tako pokaževa svimi kako je grad lip i uredan, da se za svoje lače niš ne boji, bil je malo umereniji , jerbo se samo boji da nebi slučajno ki mislel da moru poglavari poslušat još kega osim Ivete i Bege, i kad su to smisleli, to bi morali i naredit, a drugo kaj čeka na dovršenje a spas je za Ogulin opće ni važno. Kad bude poplava onda će se ić skijat po Kranjćevki a nas će ostavit da se skijamo po vodi smrdljivoj i zasranoj jerbo ni kanalizacije i svaki put kad izajde poplava onda je cel grad jedan veliki zahod, ali to ni opće važno, važno je da narod vidi da su dreki uvik na površini i da to imadu na umu. Mladi Tmburak bi til nekoje stvari u politiki i oko incijative većniki bivših iz HSP-eja na čelu sa jurišnikum Bokulićum raščišćevat, a bilo bi mu bolje da nekoje stvari raščišćeva tamo kadi je puno hitnije. Uvik se niki ki ima svojega čišćenja javlja za raščišćevat ništo drugo, kaj je malo dalje od njega..! Ali mu ne zameram, puno jerbo ni se napalil da bi se hitno delalo novo snježno carstvo za nasanjkavanje naroda i Ogulinci.
Zač je tako hitno delat tu Kranjčevku i kemu ona to tulko treba? Mije misli da je niki pal u kakov deficit pa se mora namirevat novcimi od naših porezi, samo da se ništo dela i troši.
-Janjo, kakov je to stvaralački posal delat petonirane kockice, morda su oni radi Semerloka išli rušit Park, da im prodadu te kockice i sad će ih još za to odlikovat i dat im priznaje, pa kuliko sam ja tega popetoniral i moji iz Izgradnje pa ni fala a kamo li kakovo priznaje? Niš nimam protiv Semelroka, ali on je jedan jak profiter kaj dela samo ono kaj njegovem gazdi nosi zaradu a ne onimi kaj rombaju i valjda zato triba dobit priznanje za stvaralački rad. A Bože oslobodi kaj se to dela, niki nikega niš ne pita van se dogovaraju meda se kamo će s našimi novci i onda ovi kaj nigda niš nisu delali odmah dižu ruke i još divanu kako je to dobro, celem narodu za inat. Dal opće ki zna kaj je to stvaralački rad u tem poglavarstvu?
-a Mije moj, dobro si se tega sitil, meni to ni na pamet palo, to bi tako moglo bit! Za ove druge predloge me opće ni briga, neću pojt gledat to predavanje priznanji, zač mislim da da to nisu priznanja od grada i građani Ogulina, van od užeg kruga HDZ-eja, i zato se u to neću mešat, da sam ja u pitanju ne bi ga tila ni primit, zač bi me bilo sram.
Nemojte slušat Bokulića, dr. Tripala i Regetaša, nemojte jer i oni su isti kod i vi, ali pitajte malo bil to opće ki od naroda til? O nikemu kaj je do sad bil u politiki i bivšoj i sadašnjoj ne mislim lipo, ali je ideja da se održi referendum po tem pitanju jako dobra. Ja kulko god sam ljudi pitala i divanala o temu, svi su uvik rekli, -Pa neće valja ić to delat?
Kad sam malo gledala ki je sve u tem poglavarstvu i kaj oni tamo odlučaju, pa još čula Begu kaj je divanil na tem poglavarstvu odma mi je bilo jasno da niki to ni ni slušal jerbo i ni imel kaj čut, jer takovo obrazloženje ne bi ja dala svojoj nučici, kaj je tek počela u školu,a ona ga ne bi ni primila .
Dobro je da je Nešo prenesal kako se i kaj divani na tem poglavarstvu, a sad mi je i jasno zač se ono ne pronosi preko radija, jer da ni ovi par većniki iz opozicije nebi se smilo ni sjednice veća prenosit jer bi to bila čista sprdačina. Još im u poglavarstvu fali gospon Pukovnik kaj uvik ima za temu nekakove ceste i pute, groblja, kajda minja Ivetu na poslim derektora u Županijskim cestam, onda bi to bila reč Gospodnja.
Sve si mislim da ćedu ga brzo det tamo umesto kega drugega ako zine ku reč. Ki je još tamo, a naša slikarica i direktorica škole, od ke baš ni nikakova inicijativa o nićem potekla, samo sluša kaj bi trebalo naredit i mala i prodaje slikice, i promiće svoju nekakovu posebnu školu slikanja po celemu svitu, ona će sve izvršit kaj god naumu njezini stvoritelji, dobro je imat takove oko sebe, muči i diže ruku i to se bogme lipo ispati. I čudim se da se gospa Višnjić ni oduševila Kranjčevkum, njoj je to hitno potrebno jer vidim da se bavi fitnesum pa bi joj morda to bilo jeftinije. I tako, naš Tone ni niš prozboril zač zna da će seguro morat na sanjčica vozit Ivetu i Begu uzbrdo, oni će se spuščat nizbrdo a on će letit za njimi jerbo se neče dositit da se more spustit sa sanjčica doli i dočekivat ih da ih vuče opet prema gori, zač se seguro nezna det na skije i skijat, kako god ni znal ni zaigrat nogomet ni u jednem klubu žnj lige. Od Turkovića, Vukadinovića i Hudurovića ni ni crne ni bele o Kranjčevki, morda nisu sportsko-rekreativni tipovi, ali oni delaju više med večnikim i u veću, a i kaj bi divanili kad Ive točno zna kaj Bego mora delat a oni i onako nemoru niš, pa bolje da sve bude fantaaastičnnnnnoooooooo…..,a u gradu Bajki sve i mora bit fantastično.
Ajte bok !

Janjo, 4. rujna 2008.




Post je objavljen 04.09.2008. u 15:53 sati.