Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

39 Kako podojiti ministra

.39
GD je zahvaljujući novoj američkoj opremi postao jako popularan u cijeloj Italiji, ljudi su sve više dolazili u našu bolnicu na preglede. Sve to je na neki način uvjetovalo da GD postane savjetnik ministra zdravstva, pa je boravio u Rimu više nego u našem gradu.

Nekako u isto vrijeme mi je savjetovao da, ako ikako mogu, dođem raditi, jer njega često nema tu, a mijenja ga šef kirurgije koji je imao svoje viđenje o vođenu bolnice, pa bi lako mogla izgubiti mjesto direktorice. Poslušala sam ga o došla raditi iako sam dojila bebu. Problem je bio kako podojiti bebu kad sam ja na poslu. Najprije je Pier uzeo godišnji odmor i donosio mi bebu dva puta dnevno, a nakon mjesec dana samo jednom za vrijeme pauze za ručak.

S obzirom da sam imala svoju kancelariju, zaključali bismo se unutra i ja bi na miru podojila bebu, a potom i Piera, jer je višak mlijeka uvijek bio problem. Pier je mogao izostajati s posla i raditi slobodnim ritmom jer je postao šef i nitko mu nije kontrolirao radno vrijeme, kao ni što i kada radi.

Tako sam ja radila i dojila, te sačuvala radno mjesto.
Pošlo je još par mjeseci i GD je sa mjesta savjetnika ministra zdravstva unaprijeđen na mjesto zamjenika ministra zdravstva za našu regiju (ZM). Radno mjesto generalnog direktora je na neki način ostalo prazno, ali ga je, kao zamjenik GD-a čvrsto držao šef kirurgije.

Prilikom napuštanja kancelarije, GD ju je morao isprazniti kako bi slijedećem GD omogućio smještanje u tu kancelariju kada bude izabran. Bila sam prisutna dok je pregledavao papire i odvajao privatne stvari od službenih i poluslužbenih. Između ostalog u sefu su bile i one naše slike iz Amerike. Spremila sam ih u torbicu, a da GD, tj sada već ZM-u nisam rekla ništa.

Kada su stvari bile sortirane, a privatne iznesene, došla je tajnica i još dvoje povjerenika koji su trebali preuzeti ključeve sefa, ormara i kancelarije. ZM im je sve to uredno predao. Nakon mjesec dana raspisan je natječaj za novog GD-a bolnice. Među ostalima, javila sam se i ja. Imala sam sve uvijete, osim dužine prakse na direktorskom mjestu. Svi su vjerovali da će novi GD postati direktor kirurgije. Bio je najstariji i za njega bi svi glasali jer je već bio star i bližila mu se mirovina, pa bi prije bila šansa za izbore za novog GD-a.

Dok je ZM bio u Rimu, nazvala sam ga telefonom:

Ja: "imam vam nešto važno za reći."

ZM: "Pa reci."

Ja: "ne mogu preko telefona, moram u 4 oka"

ZM: "Ali ja ne znam kad će to biti, jer ne znam kad ću dolaziti idući put."

Ja: "nema veze, doći ću ja u Rim."

ZN: "zar je toliko važno?"

Ja: "da, jako je važno."

Spakirala sam samo najosnovnije stvari , iako sam dojila, otišla sam u Rim, sa pumpicom za ispumpavanje mlijeka umjesto sa bebom. Malo bezobrazno prema bebi, priznajem, ali sam željela osigurati bebi i ostatku obitelji ljepšu budućnost, a to je imalo svoju cijenu.

ZM je u Rimu na raspolaganju imao stan od ministarstva, pa sam otišla ravno kod njega. Na poklon sam mu donijela ogromnu čokoladnu bombonjeru, jer sam znala da mu je to omiljeni dar . nakon uvodnog razgovora i pozdrava, počeli smo se doticati teme bolnice.

Između ostalog upitala sam ga je li spremio one naše slike iz Amerike na sigurno, na što je on izjavio da ne zna gdje su i uhvatio se za glavu. Rekla sam da su slike vjerojatno ostale u sefu i da ih po svaku cijenu moramo izvaditi od tamo.

Počela sam pričati i kako bih ja rado postala novi GD, s čim se i on složio, jer drugog izlaza iz ove situacije nije vidio. Jedini izlaz je bio moje unaprjeđenje na mjesto GD-a, čime bi dobila ključeve sefa.

ZM: "moram vam pomoći, s obzirom da imam 5 glasova, kao ZM za tu regiju."

Bolnica ima 20 direktora, dakle 20 glasova, među kojima sam ja 1. znači, ja bih imala maksimalno 6 sigurnih glasova, a za postati GD trebalo je dobiti minimalno 13, što je bilo malo vjerojatno.

ZM: "sada smo u velikoj nevolji."

Ja: "pa, nismo ako bih ja postala GD."

ZM: "da, samo je to teško izvesti."

Ja: "vidjet ćemo, smislit ću nešto."

ZM: "ooh, bit će veliko problem ako se otkrije da smo bili u vezi."

Ja: "da, odmah će biti jasno kako sam postala direktor svih laboratorija."

ZM: "a moglo bi se uzdrmati i moje mjesto ZM.. po svaku cijenu moramo dobiti izbore i slike!"

Pričali smo i polako počeli obnavljati sjećanja na našu avanturu, koju smo po dogovoru bili prekinuli. Dogovorili smo se da je to bila samo avantura i da po povratku u Italiju nećemo imati ništa intimno. Ovo je ipak bila nova situacija.

ZM mi je prišao na kauč i sjeo kraj mene. Počeo me ljubiti i dodirivati. Ponašali smo se kao balavci, a ne kao direktorica i zamjenik ministra. Kad mi je dotakao grudi, spriječila sam ga i rekla da me ne dira jer dojim i da će biti čitava poplava mlijeka ako me dotakne.

ZM nije vjerovao, pa sam mu objasnila da moram ispumpati mlijeko, na što me on upitao može li gledati. Pristala sam i izvadila pumpicu za. Upozorila sam ga da će, čim skinem grudnjak, početi špricati. Ponudila sam mu da, ako hoće. Opere ruke i pomogne.

ZM je bio oduševljen. Kada sam skinula grudnjak uhvatila sam obje bradavice tako da ne špricaju i jednu dala njemu da pridrži. Na drugu bradavicu sam naslonila pumpicu. Ispočetka e pumpica sama punila, a kad je tlak malo pao, počela sam ispumpavati.

ZM je cijelo vrijeme držao drugu bradavicu i oči su mi se zastaklile od uzbuđenja, a ubrzo se počeo namještati i meškoljiti na kauču. U jednom trenu me upitao da li bi mogao pomoći oko druge dojke, a ja sam nasmiješeno kimnula glavom.

ZM je prislonio svoja usta na moju bradavicu i pustio prste. Gutao je kao mala beba. Nisam mogla vjerovati da sam upravo podojila ZM zdravstva Italije. Kada su mi obje dojke bile prazne, ZM je pitao možemo li se poigrati i ja sam pristala.

Još nisam dobila menstruaciju i nije bilo opasnosti da začnem. Svukli smo se do kraja i legli na krevet. ZM-ov ud je bio u punoj erekciji. Onako debeo me uzbuđivao na sam pogled. Lagano sam ga dodirnula i počela se igrati sa njim. S obzirom da ovaj put nije bila potrebna insemenacija, odlučila sam ga malo oblizati.

ZM je bio toliko dlakav da su mu dlake pokrivale polovicu uda do tijela. Nije bio pogodan za lizanje, ali sam mu željela pružiti užitak, željela sam ga očarati i pridobiti i to mi nije teško palo, s obzirom na moju stalnu uspaljenost i potrebu za seksom.

Nikako nije mogao cijeli stati u moja usta, jedva sam mogla staviti i glavić u usta, no ZM je i sa tim bio zadovoljan. Trljala sam ga rukama ne ispuštajući glavić iz usta. Nakon nekoliko minuta i nekoliko mojih vještih pokreta našpricao mi je puna usta sperme. Bila je ugodnog okusa jer je ZM volio jesti čokoladu, što sam osjetila i u okusu njegove spreme.

Progutala sam sve jer je to bila dobra prilika da okusim okus prave sperme, što me mentalno uzbuđivalo. Kada je došao k sebi od orgazma, ZM me položio na leđa i počeo ljubiti od usta preko vrata, trbuha. Najduže se zadržao na mojoj uvijek obrijanoj maci. Bio je jako vješt i lizao me od guze do pupka, a najviše je stiskao polje oko mog klitorisa.
Orgazam me tresao nekoliko minuta, a meni se činilo da traje vječnost.

Navečer smo imali još jednu seksualnu seansu i tad smo ponovno isprobali neke naše poze iz Amerike. Za svaki slucaj nisam mu dala da svrsi u meni , nego bi ga u zadnji cas vadila i dudala ili rucno obradila , tako da je sperma zavrsila na moji grudima ili trbuhu.

Prenoćila sam kod ZM-a. Ujutro me njegov službeni vozač odvezao na aerodrom, a njega na posao. Već oko podne sam se vratila u moj grad u bolnicu
.
Na dan kad se vršio izbor za novog Generalnog Direktora bolnice vrtjela sam se po kancelariji tajnice i vidjela sam na stolu spremne listiće za glasanje sa imenima kandidata.

Pitala sam tajnicu smijem li pogledati i uzela sam jedan listić i tad je zazvonio tajničin telefon, a ja sam uzela listić i otišla u susjednu kancelariju i kopirala listić u 7 primjeraka.
Brzo sam original vratila na tajničin stol i mahnula joj rukom da odlazim na sto mi je ona nemarno odmahnula rukom jer je bila zauzeta telefonom.

Otišla sam brzo natrag u kancelariju i pokupila kopije listića.
Nakon sto sam na 7 listića zaokružila svoje ime, spremila sam ih u kuvertu sličnu onoj kakva je bila na tajničinom stolu.

Na listićima je nedostajao samo potpis ZM -a .
ZM -a sam nasla u susjednoj kancelariji.
Nakon sto je tajnica pokupila papire i glasačke listiće otišla je u salu za sastanke, a ja sam na brzinu dala ZM -u da potpise mojih 7 listića i spremila ih sa kuvertom u ZM ovu torbu. Nakon par minuta svi smo ušli u salu za sastanke.

Na sastanku za izbor GD -a došli su svi direktori odijela bolnice, ZM i ja, kao direktor laboratorija i jedan od kandidata.
Kandidata je bilo 10 tak i trebala je natpolovična većina da bi se izabrao novi GD.

Sijela sam do tajnice a do nje je sjeo ZM koji je imao 5 glasova.
ZM je otvorio torbu i stavio je ispred sebe i počeo govor:

Dragi kolege, poštovani direktori, danas smo se okupili da bi izabrali novog GD-a bolnice, za to je potrebno 13 glasova od 25 listića koje ću sad potpisati.

Molim da prilikom glasanja vodite računa o svim osobinama koje jedan direktor mora imati. Ja osobno preporučujem da budući GD bude mlađi, pun elana i energije, sa dobrim organizacijskim sposobnostima, a moramo uzeti u obzir da i žene sve vise dobivaju rukovodeće fotelje, pa bi u tom trendu trebali biti i mi...

Tajnica u je dodala listiće ZM-a, i on ih je potpisao, a tajnica podijelila svim glasačima, ZM-u je dala 5 komada.
Molimo vas da zaokružite jedno ime i predate listić tajnici u kutiju.

Nakon sto je tajnica pokupila sve listiće, razmotala ih i dala ZM u, da kontrolira ispravnost i valjanost svih glasova .
On ih je počeo pregledavati i brojiti , a prislonio ih je u svoju torbu, koja je stala otvorena na stolu. Vješto je 7 listića na kojima je bilo ime Direktora kirurgije, za kojeg su skoro svi glasali stavio ispod kuverte , a ostatak iznad kuverte .

Tad je uhvatio sve listiće iznad kuverte i izvukao i onih mojih 7 i predao komisiji da prebroji.
Komisija je prebrojala glasove, i zapisala.
ZM je ustao i pročitao izviješće:

" Najviše glasova, njih 14, osvojila je gospođa Valentina. Poslije slijedi , sa 5 glasova, direktor kirurgije itd. Čestitam gospođi Valentini na izboru i želim joj puno uspjeha"
Zagrlio me i poljubio u obraz .
Salom se pronio aplauz, ali i žamor....
Bila sam presretna, kao i ZM, koji je odahnuo sav oznojen. Ali sretan.



Zqahvaljujem A. na lektoriranju

Post je objavljen 03.09.2008. u 23:29 sati.