Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Žuta maca

Jutros mijauče mače malo šareno žuto, ko moj Žućko u tinejdžerskim danima. Mijauče po ulici mojoj radnoj. Ja izašla van, mače mam k meni.

I frrrr frrr, i “gdje je moja mama” i svašta mijau. Pomazih mače, popelo mi se u krilo pa smo se milkili i gledali. Prolazili ljudi, smješkali se, netko prišao pa pomazio macu. Nitko ne zna čija je, netko kaže da ih ima još napuštenih na rivi. Zovem žensku za koju znam da je u udruzi za napuštene životinje, čitala neki dan o tome. Nemaju još prostora, nisu dobili dozvolu za sklonište. Savjetuje mi da nahranim mače, pa nek se snađe.

Otišla ja doma po mačju hranu (Žućku od usta otkidam) i posudice, nahranila, napojila micu macu.

Žuta maca

Dolazi prvo jedan Cigo, kaže da je mače kućni ljubimac njegova brata. Neće je odnijet, nek kao gazda sam dođe po macu, iako je puna buha i trebalo bi je očistiti. Što, da je JA očistim pa vratim vlasniku???

Dolazi poslije neka baba (od istog roda), reče da je mače njene unučice, spava s malenom al je puno buha pa ga baba istjera po danu iz kuće (?!). Nije baba htjela odmah uzet mače nego da ima posla, nek ostane još neko vrijeme kod mene. Ja stavila na prag radnje stari ručnik, maca se legla i ćorila.

Žuta maca

Ljudi prolazili, prilazili, slikavavali je dok baba nije došla po nju :)))))

Sad se smješkam cijelo vrijeme.

Post je objavljen 03.09.2008. u 18:13 sati.