Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glassanchi

Marketing

179. agresori po blogovima (s dodatkom posta)

Image Hosted by ImageShack.us



...bez komentara...

MOJE UPOZORENJE dato još prije DVA mjeseca:
ANARA: najosnovniju stvar nisi savladao a to je da se komentira tekst posta a ne moji čitatelji. U buduće, napadneš li još jednog mog čitatelja brisat ću tvoje komentare. Neću dozvoliti da se kod mene čitatelji vrijeđaju i nazivaju "FAŠISTIMA", glupanima. neznalicama koji seru.... Teške riječi, jako teške...
Kad ti se ne sviđa Rvatska, pa idi negdje drugdje. Makni mi se s bloga, fino i kulturno jer ćeš u protivnom biti u "zabranjenom pristupu"
"Po šumama i gorama
naše Zemlje...."
ANCHI, i to je život • 02.07.2008. u 00:34

I SAD SE ČUDI "KO PURA DREKU" KAD SAM GA MAKNULA. POVRIJEĐEN EGO, ŽENA (ŽENTURAČA kako me on naziva) GA IZBACILA NA ULICU.



IPAK IMA KOMENTAR I TO KAO NAJ NOVIJA AGRESIJA ONIH IZ (Analne radionice)
ANALNI napad na sve ČITATELJE koji ne podržavaju teror, agresiju i koji mene čitaju. Sad se sami možete uvjeriti "koga" sam ja trpila na svom blogu više od godinu dana. Stalno piše da sam ja njega napadala i da sam ja njemu uskratila moć tipkanja u svrhu obrane, a činjenica je da je ON taj koji sve redom napada (sada i sve Vas vrijeđa).
Veliki "sveučilišni profesori " koji su stvarno opsjednuti samnom.
Da li to njegov (ANALNI) starješina, poglavica ili vođa čopora zna, da li zna ili je i sam bolesna osoba pa podržava i dozvoljava da mu se članovi ponašaju ko ljudski izrodi?
Sam sebi piše postove i komentare s visokim znanjem hrvatskog jezika.
- "UMIJETE"....koga treba umiti?????????
- "DOTLE"....ne znam kaj znači
- "DOSEGLI"....valjda došli
- "DRPAČINA....ne znam kaj znači

Post Analne radionice:
Zanimljivo da nitko ne komentira ili osporava navode Anare o Ančibabetinusinim postovima u kojima se obilato lupeta po povijesti ili prodaje bižuterija ili se nudi porno sex daleko od ljubavi ili piše pravopis. Zar je moguće da su navijačke strasti jedini način osporavanja činjenica? Zar umijete jedino slati kiss ili :) ili navijati? Zar smo dotle dosegli? Nije zabavno, već tužno.

04.09.2008. u 10:34 • 1 Komentara • Print • #

Priznajemo - iznenađeni smo kako nitko ne govori o činjenicama, o krivim navodima, o pokvarenom marketingu kada se prodaje bižuterija, o književno bezvrijednom opisu seksa koji ljubav svodi na drpačinu, o gluparanju bez pokrića? Svi navijaju, čast izuzecima, vidimo kako sline cure!
Da se malo prestrojite u glavi? Da počnete misliti a manje linčovati? Dajte opovrgnite sve naše navode o učestalom Ančibabinom lupetanju na svom blogu! Ne znate ili nećete, lakše je navijati i biti skinhedsi! Dok sami ne promislite mi vam ne možemo pomoći.
ANARA


A Anchi im poručuje
TEŠKO HRVATSKOJ AKO NAM TAKVI TREBAJU POMOĆI, a zapravo tko uopće traži njihovu pomoć?



Post je objavljen 02.09.2008. u 16:49 sati.