Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Čudnovati nestanak ikona i gradska avantura i KVIZ

Neki dan sam, nakon godina i godina ignoriranja kliknula na prozorčić koji mi se konstantno otvarao svaki put kad bi se priključila na internet za updatove koje mogu napravit. Mislim si, ajd dobro, kad već dosađuješ. I tako, updateirao se meni Internet Explorer, i naravno, bio je potreban restart. I nakon tog restarta sve je krenulo naopako. Više se ikonice nisu pojavile. Ništa. Ni start, ni my computer, my documents.....ništa! Nada! Niente! Nothing! Nicht!!! :((((((((((((((((((((

I šta da ja sad radim recite vi meni?? Sad sam na drugom useru na kompu, to radi normalno, ali moj user ne radi:((((
Morat ću se obratit tati....ili vizualizirat da normalno radi. Da....mogla bi to, pa će i proradit danas popodne.

I da, palila sam i gasila komp valjda 6 puta ali ništa. A, s tim mojim laptopom uvijek neka frka:) Navikla sam:) Ipak je to moja kanta.

Kad bi ga prodavala ne bi ispod 1000 kn, a znam da za toliko ga nitko ne bi kupio. To je ipak iz principa. :)

Ah, idem se molit i zamišljat da je proradio. A taman sam poskidala sve te silne haljine. Ah.

Eh, da uvest ću si novost tu na kraju svakog posta ću pisat raspoloženje:) Heheh...pa eto...

Trenutno raspoloženje: odlično, veselo i nasmijano:))

Dodatak:

Gradska avantura

Dakle, krenula sam u Vip (Daaaa, Krk ima dućan od Vip-a, ozbiljno, ovog ljeta se otvorio) produžit pretplatu i uzet neki mobitel koji sam istražila na na netu, našla sam neku Nokiu 5700 (MORA bit Nokia, inače ništa), onako ok izgleda, nije moj izbor br.1 ali te moje Nokijice više nema uopće pa sam se morala zadovoljit s nekim drugim.

I tako, uzela punomoć od tate jer pretplata je na njegovo ime i otišla ja to produžit. Radi jedna cura koju znam pa smo tako uz razgovor gledale mobitele i naravno te NOkije koju sam htjela nije bilo niti će je više dobivat. Koje sam sreće.
I ajde, svidila mi se jedna druga klizna Nokia i mislim si ajde mogla bi nju, pitam koliko košta 1400 kn. Ne hvala. Previše. :(((((

E onda sam valjda 20 minuta mozgala između dvoje Nokije, a izgledom su pa donekle slične, jedna je ona Nokia koju je naša LaLuna kupila nedavno, ona music neka Nokia i neka obična. I sad sam se dvoumila oko cijene. I ajde...nek bude ta music Nokia. I pitam onako laički dal ti račun za to dođe ono sa računom za pretplatu. Mobitel se plaća na licu mjesta. Pras u smijeh!! Ja ko neki seljo mislila da to tako ide...pa hahahahahhaha. Niti bi mogla kupit išta jer sam imala 200 kn samo:)))

Ništa, rekoh idem se vratit doma pa ću doć.

Prije toga odoh do Ghetaldusa popravit naočale i dok mi je čovjek šarafio taj šaraf ja tražim novčanik. A njega nema!!! Alarm mi se upalio. Ja se crvenim, umirem od srama i kažem čovjeku da sam ostavila novčanik doma. Reče on nema veze, u redu je. Ok, sva sreća. :))))

Smijem se na putu nazad ko budala.

Na kraju dođem doma (pješke sam išla u grad, o da) odlučim se da ću ipak tu jeftiniju i ružniju Nokiju da ne opterećujem sad tatu...i na kraju sam odustala od svega, došla sma nazad u Vip (ovaj put s autom) i rekoh da neću mobitel ipak, samo da ću produžit pretplatu. A ona meni da se to automatski produžuje. EEE, da da, kao da si mi to rekla prije par dana. Ma LOL Nina, mislim...:))))) Ništa, dok moja omiljena NOkia ne crkne...nova će pričekati:)

Trenutno raspoloženje: zadovoljna zbog mudre odluke, lagani umor:) Grižnja savjest zbog neučenja.

RIJEŠITE KVIZ I POGLEDAJTE KOLIKI SAM BISER:))



Post je objavljen 02.09.2008. u 14:49 sati.