Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sirovina

Marketing

saće izbori, samo što nisu...

Joj, jedva ceka izbore u Americi. A jest napeto.

Samo sto glupi ameri (nisu svi) ne kuze da izbor izmedju Obame i MekKaina i nije neki izbor. MekKain je isti Bush, a Obama isti Klinton. Vanjska politika im je potpuno ista. ako su stvarno htjeli promjene mogli su izabrat Rona Pola, al neeemaa sanse.

Uglavnom, koji k.... se ne drze svog kontinenta i ne bahate se po svijetu, bilo bi bolje i njima i nama. Al opet, sto ja pricam, nije narod taj koji odlucuje. To je legalna mafija koja je na vlasti. Koja pljacka narod i vara na izborima. Isto sranje ko i kod nas.

Bas razmisljam, zasto uvijek na vlasti neki idioti žedni krvi. A odgovor je ustvari vrlo jednostavan: Pošten čovjek ne žudi za vlašću i većina takvih se nikad ni za šta ne kandidira. Ako se i kandidira vrlo brzo ga se banalizira, diskreditira i proglasi luđakom, izdajnikom ili nesto slicno.
S druge strane, lešinara koji jedva čekaju da se dočepaju neke fotelje i da počnu pravit sranja ima na tone, a i što bi reko Edo Maajka "profiterska govna imaju komunu" . takvi se jednom kad se docepaju vlasti, udruze, organiziraju i poduzimaju sve kako bi na vlasti i ostali.

Toliko za sad od političkog analitičara Sirovine Sirovog.

Post je objavljen 29.08.2008. u 23:42 sati.