Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanofbellasara

Marketing

MALO O BELLA SARI

Bella Sara je veseo maštoviti svijet konja, u kojem je svaka djevojčica posebna i lijepa na svoj način. Karte sa konjima mogu se sakupljati, izmijenjivati sa prijateljima i upotrebljavati za igranje zabavnih igara sa kartama. Svaki konj ima pozitivnu poruku, koju moraš otkriti. Svaka karta ima također aktivacijski kod, kojega možeš unijeti na ovoj Internet stranici, kako bi postavio svoje konje u štalu na Internetu.

Kada je tvoj konj na Internetu, biti će zauvijek tvoj prijatelj! Za konja se možeš brinuti tako, da ga hraniš, dresiraš i četkaš te jačaš njegovu energiju. Što je svijet Bella Sara? To je čarobno mjesto, kojega možeš istraživati sa svojim najdražim konjima. U njemu su dvorci i šume, plaže i trkališta – sve što si konj i djevojčica mogu poželjeti.

Bella Sara je sigurno, sretno i ljupko mjesto za ljubitelje konja, starosti 5 godina i više.

Svijet Bella Sara je jedinstven, zabavan i siguran prostor za djecu.Djeca koriste karte za mijenjanje, da stvore svoju zbirku konja na internetu .

Ja imam dosta bella sara kartica ,pa ću vam napisati njihova imena.{stavila bih ja i slike samo ne znam kako se to
radi}{malo sam dosadna što stalno govorim kako ne znam staviti slike ali ćim doznam,obećajem stavit ću ih.}


ORAO,YOUNG,RUŽA,SARAH,SHENG,MACON,ARTEMIS,SIVA,SVJETLO SREĆE,TAO,WALTER,PRIJATELJI,NINJA,MISTY,MING,LJEPOTA,BOSI,NANNA,SANTOS,MISLA,NIKITA,CHARLIE,MANDALAY,
LEONARD,MORSKA NIMFA,MJESEC,TIFFI,ROZA DAMA,PLAMEN,JANATHAN,PEGAZ,JOJO,CANTARO,HALLOWEEN,FILIPPA,ZVIJEZDA,LUCAS,GROM,KRALJ I CHUNG.

Moj najdraži konj je Chung.



Post je objavljen 29.08.2008. u 21:53 sati.