Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fearsofpain

Marketing

the reason.

Ej ljudi moji.. nadam se da ste mi svi dobro.. Brzo pocinje skola.. ovo je zadnji tjedan of freedom.. a ja bolesna..no Imam upalu grla.. to stvarno nije fer.. ali dobro, niko mi nije kriv sto sam svaki dan bila u moru do 10 navecer.. i sto sam "mokra do koze" izasla iz disca na hladan zrak.. eh pamet.pjeva Sada nemogu ici ni na trening a ni vani..

Image and video hosting by TinyPic

Nemogu vjerovati kako su se neke osobe promjenile.. ali stvarno NEMOGU. cjelo ljeto smo isli zajedno vani.. i sada pretkraj smo se poceli odvajati..cry tj. 2 tipa (blizanci) i onaj moj bivsi frend su nas nekako "od*ebali" i poceli ici sami vani.. ne smeta nama sto je tako nego su nam mogli to i reci.. a ne se onako debilno ponijeti. vjerujte, bas su nas otkantali na najgori moguci nacin.. to se ne oprasta lako.. Danas je mjesec dana da je onaj "FREND" meni ono napravio.. prekjucer me ful izvrijedao.. i preko toga se ne prelazi.. previse sam mu puta oprostila, vjerovala kad je reko da ce se potruditi biti okej..tuzan ali razocarao me u svim smislovima i gotovo vise s njim..

Image and video hosting by TinyPic

U ljubavi je sve okej.. ali ne zelim u skoluuuu.. imati cemo obrnute smjene.. ja ujutro a on popodne.. neeeeeeeeeee..cry a i naj frendica mi ima skolu popodne.. A ja cu morat ici na trening istom smjenom kao i ova 3 tipa navedena gore.. a i "frend" je mešu njima.. suuupe, morat cu ih gledat svaaki dan.. ehh..bit ce jako tesko. previse sam emotivna. Nadam se necemu boljem.

Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 27.08.2008. u 20:40 sati.