Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

37 Potpuno Ispunjenje



"Dođite u moju sobu za pola sata da se imam vremena otuširati."- rekla sam GD-u. Na brzinu sam se svukla i odjurila pod tus , popravila moju donju frizuricu, stavila malo šminke, malo više parfema, obukla čipkastu spavačicu i preko nje ogrtač. Pronašla tihu glazbu na radiju i sjela u fotelju.

Odmah nakon sto je GD polako pokucao i ušao počeli smo se ljubiti, kao dva školarca.Jedva smo dočekali trenutak da budemo sami.
Tek nakon poljubaca sam vidjela da je GD obučen u pidžamu i ogrtač, nije bilo više sumnje da su nam namjere bile iste.
Nakon početnih poljubaca, sjeli smo na kauč i pričali, - bile su to izjave ljubavi i nestrpljenja prema onom što je slijedilo.

Pustila sam remen na ogrtaču,najprije svoj pa onda od GD i uvukla ruke ispod ogrtača i polako ga skidala prema nazad, milovala sam snažna pleća, i polako otkopčavala dugmiće na GD-ovoj pidžami, nestrpljivo sam uvukla ruke ispod pidžame i dodirnula dlakava prsa. Uh, što me taj osjećaj uzbudio.

GD me je milovao preko spavačice, polako leđa, pa je prelazio preko ramena i napokon se spustio na moje grudi koje su uspravile svoje antene. Bradavice su mi se ukrutile, kao da je hladno, ali bile su uspaljene.
GD je bio definitivno muškarčina, zapalila sam se odmah, nisam vise mogla čekati i rekla sam:
"idemo na krevet."

Dok smo se premještali dijelovi odjeće su nam ostajali na putu od kauča do kreveta. Ostala sam samo u spavačici a GD bez ičega, u prigušenom svijetlu jedne jedine žarulje vidjela sam da GD ima poveliki alat, koji je bio u erekciji. Legli smo na krevet, postavila sam svoj obavezni rekvizit, ručnik, na sredinu i legla. Milovanje se nastavilo, ali ovaj put po našim genitalijama.

Kad sam uhvatila GD za njegov ud, nisam mogla vjerovati koliki je bio, prije mi nije izgledao tako veliko, bio je dugačak možda 18 cm , ali je bio jako debeo. Toliko debeo da sam ga jedva obuhvatila, bio je to pravi predstavnik teške kategorije, kakvog do sad nisam imala prilike vidjeti. Čak me uplašio kamo će to staviti.

GD je dodirnuo moju macu i ugodno se iznenadio kad je osjetio da je depilirana.
Bila sam već mokra, a onda se GD popeo na mene, uletio je lako i ispunio me u potpunosti. Nije bilo bolno kako sam mislila da će biti, ali me dobro rastegao.

Ugoda je počela dolaziti sa prvim dodirom i neprestano je rasla. Prvi orgazam je došao skoro odmah, što mi se do tad nije događalo. GD je ulazio i pomicao se mao lijevo malo desno, a moje uzbuđenje je neprestano raslo. Došao je i drugi orgazam, od kojeg je i GD počeo uzdisati i na kraju hroptati kao prase , svršavao je u meni.

Nakon primirja smo šaptali i komentirali kako nam je lijepo bilo. Ležali smo zajedno još nekoliko sati i ljubili se.

Dogovorili smo se da on ode u svoju sobu, kako bi sve bilo normalno, te da se vidimo ujutro.

Bila je to nezaboravna večer.

Post je objavljen 26.08.2008. u 23:47 sati.