Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sinnerboy

Marketing

weekend report

...enivej, nakon pomalo burnog vikenda u novi radni tjedan sam ušao blago rečeno - mamuran.

a sve je počelo tako mirno...u četvrtak sam "malko izašao van da popijem pivkanu" na poziv legice FYA-e koja je došla iz Zadra u posjet rodnom si gradu. Što je završilo žešćim opijanjem (šifra - votka).

dan poslije sam se uspio otrijezniti (naravno - na poslu sam bio opako mamuran), navečer otišao pomoći klincima spakirati bubanj i opremu te sve to namontirati u lokalnoj rup..ovaaaj, disco-baru gdje su navedeni pod nazivom "Kratki Spoj" svirali i usprkos vlastitoj odluci da neću pit te svim preduzetim koracima povodom toga (uopće nisam imao novaca kod sebe!) večer je završila...paaa...dovoljno je reći da dokraja nisam odolio nego sam morao s njima odlupati par stvari a bogami i odarlaukati u duetu sa prijateljicom dvije zadnje pjesme, naravno prigodno pijan pošto su klinci svu cugu koju su dobili za vrijeme svirke proslijedili meni.

dan poslije nakon već pomalo simptomatičnog mamurluka na poslu, otišao sa frendovima za Osijek na proslavu rođendan frendove sestre, u što je prigodno bilo uklopljeno i pohođenje dva najavljena koncerta u gradu - Hladnog Piva i Discipline Kičme.

Koji su bili otkazani zbog vremena.

I naravno - opet sam se malko zapio.

Proveo noć spavajući u nemogućoj joga pozi na fotelji, sve skupa sa još 5 ljudi u 25 metara kvadratnih.

ujutro, umjesto kavice - nastavak cuganja.

dostavljač pizze valjda nije imao čudniju dostavu kad mu je vrata otvorila domaćica tuluma, odjevena u gaćice i grudnjak sa dvolitrenkom pive. a još čudniji prizor je valjda predstavljao luftmadrac u hodniku koji je glumio pomoćni ležaj, na kojemu je radosno hrkao jedan od uzvanika tuluma, inače dvometraš sa gaćama koje na guzici imaju kineskog zmaja.

bio sam partibrejker i otišao doma busom (ostatak ekipe je ostao još jedan dan u Osijeku) i cijeli dan proveo u apatičnoj postmamurnoj - couch potato - fazi.

u svakom slučaju - čekam slike sa derneka i sa svirke

čisto se bojim nekih.



Post je objavljen 25.08.2008. u 10:34 sati.