Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

"Ti si naše zlato" ... (99)

...osvanulo je danas na naslovnici hrvatskih novina. Zlato se naravno odnosi na Blanku Vlašić koja je, iako već dugo daleko najbolja visašica na svijetu, na OI osvojila srebrnu medalju. Bravo Blanka! I zamislite nije nezadovoljna. Bravo još jednom!!
Ma kako onda bilo što drugo reći za naše dječake koji su na turniru u Sesvetama obranili prošlogodišnju srebrnu medalju nego: vi ste naše zlato! I budite presretni radi toga. Oni su srebro OSVOJILI, dobro se namučili, igrali najbolje kada je najviše trebalo (za prolaz u grupi protiv Dinama) i bili sigurni u penalima kada je još više trebalo (u polufinalu protiv HAŠK-a). U finalu je Špansko jednostavno bila bolja ekipa i zasluženo osvojila prvo mjesto.
O slaboj igri, nedostatku motivacije, padu koncentracije, nesigurnosti, taktici i ostalim boljkama neka brigu vodi trener. Ovako razumno razmišljati naročito je teško za vrijeme utakmice, ali i jedino ispravno ako im želimo biti podrška. Zato: Bravo Dubrava!!! I bravo za Maria Mustapića, najboljeg golmana turnira!
Dubrava-Vrapče 5:1;Dubrava-Dinamo 2:0; Dubrava-Sloga Gredelj 1:1
1/2finale Dubrava-HAŠK 0:0 (4:3); finale Dubrava-Špansko 0:2
thumbup

Post je objavljen 24.08.2008. u 22:48 sati.