Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/linkinpark4ever4ever

Marketing

Linking Park slike,pjesme i tekst

Linkin Park Rock Am Ring 2004 - Faint


Linkin Park Rock Am Ring 2004 - Runaway


Linkin Park Rock Am Ring 2004 - Lyin From You


Linkin Park Rock Am Ring 2004 - Breaking The Habit


Linkin park No More Sorrow Live @ Webster Hall


Reanimation - to je remix album koji sadrži sve remix-ove pjesama iz Hybrid Theory-aProjekt koji je nosio naziv Reanimation, sastojao se od po jednog remiksa pjesme s albuma Hybrid Theory, kao i remiksevi pjesama „My December“ i „High Voltage“. Svaka pjesma je bila remiksana drugim izvođaćem i bile su glasine da je Mike u projektu dobio čak 50 remixeva. Mike je poslušao sve remikseve pjesama i izabrao je baš one najbolje. Samo dvije pjesme nisu dospjele u album, a to su bile: „Pts.Of.Athrty“ koju je remiksao The Crystal Method (ta pjesma je kasnije bila izdana na LPU-evom cd-u) i remix pjesme „By Myself“ koju je remiksao Marilyn Manson. Remix pjesme „My December“ koju je remiksao Team Sleep, isto je trebala biti izdana, no kasnije je povućena jer je bila premračna.
Izvođači koji su remiksali pjesme su: Chali 2Na iz Jurassica 5, Stephen Richards iz Taproota, Kelli Ali iz Sneaker Pimpsa, Aaron_Lewis iz Stainda, The Humble Brothers, Jonathan Davis iz Ko/na, Aceyalone, Pharaohe Monch, The X-Ecutioners, Black Thought i Jay Gordon iz Orgya. Projekt je izdan 30. jula 2002., i njegov prvi i jedini single je bio „Pts.Of.Athrty“ („Points Of Authority“).
U novembru, je započela druga godina LPU-a poznata kao „LP Underground 2.0“. CD samo za članove kluba je sadržao remisk Crystala Methoda „Pts.Of.Athrty“ i pjesmu „Dedicated“, koja je prije bila dio Hybrid Theory EP-a. Također je CD sadržao pjesmu s instrumentima u trajanju od pedeset sekundi, pod nazivom „A.06“. To je bio ustvari demo za njihov budući album, Meteora.
Meteora, Live In Texas, Collision Course
Bend se vratio u studio sredinom 2002. godine da naprave nastavak na album Hybrid Theory. Ime albuma je bila tajna sve do decembra, kada je otkriveno da će zvati Meteora, to su inače formacija velikih stijena u Grčkoj, ime za album im se svidjelo u jednom časopisu dok su bili na turneji. Prvi single iz albuma je bio „Somewhere I Belong“ koji je bio izdan u februaru 2003. godine.
25. marta 2003., Meteora je izdana i osvojila je prvo mjesto na Billboard-ovoj Music Chart ljestvici nakon prodanih 810 000 kopija u prvoj sedmici. Prodali su blizu 11 milijuna kopija u svijetu, više od pola su prodali u SAD-u.
Nakon što su izdali album, bend je odlučio poći drugu Projekt Revolution turneju s Blindside-om, Mudvayne-om i Xzibit-om. „Faint“ je bio izdan kao single pri kraju njihove turneje (Faint je izdan u dva djela „Faint Pt.1“ i „Faint Pt.2“). Nakon Projekt Revolution turneje, bend se pridružio Metallici na njihovom Summer Sanitairum Touru 2003 zajedno s Limp Bizkit-om, Deftones-om i još jednom Mudvayne-om. Bend je nakon toga također išao na Reading Festival u Ujedinjeno Kraljevstvo s Blinkom 182, odsvirali su energičan koncert s približno oko 65000 fanova.
Nedugo nakon što se bližio kraj Sanitarium turneje, bend je izdao svoj novi single „Numb“ (također je bio izdan u dva djela, baš kao i In The End i Faint, izdani su „Numb Pt.1“ i „Numb Pt.2“). Video za single su snimili u Pragu, u Republici Češkoj, dok su također snimali i video za pjesmu „From The Inside“. Bennington se razbolio prije nego li su završili video za pjesmu „Numb“, pa su ostali dio videa snimili u crkvi u Los Angelesu.
18. novembra 2003. Linkin Park je izdao CD/DVD set nazvan Live In Texas. Materijal su snimili dok su bili na Summer Sanitarium turneji u Dallasu i Houstonu, u Texasu. DVD ima u sebi iskombinirana dva uživo snimljena koncerta zajedno; video i audio snimke iz oba koncerta su obrađena zajedno. Zbog toga bend je morao imati obučenu istu odjeću na oba koncerta. DVD uključuje 17 pjesama, dok CD uključuje 12 od njih 17.
U novembru je započela treća godina LPU-a. CD je se sastojao od pet pjesama koje su izvađene s Live In Texas DVD-a i koje nisu bile na CD-u. Nekima od članova se to baš i nije svidjelo jer su očekivali neke druge rijetke pjesme kao što je to bilo na CD-u u drugoj godini LPU-a.
Prvi službeni Live album od Linkin Park-a "Live In Texas koji sadrži osim audio CD-a i DVD s koncertom
Krajem 2003. godine, bend je izveo svoj treći KROQ almost Acoustic Christmas koncert. Održali su ga samo preko jedne noći i odpjevali 17 pjesama u setu. Svirali su pjesmu „One Step Closer“ i pridružio im se frontman grupe P.O.D., Sonny Sandoval.
Početkom 2004. bend je započeo svoju „Meteora World Tour“ s P.O.D.-om, Hoobastank-om i Story Of The Year-om. Bend je odlučio da će im to biti posljednja stopa svjetske turneje na kojoj je bend bio od kada je Meteora izdana.
Tokom turneje, bendov video za pjesmu „From The Inside“ je bio internacionalno izdan. Nakon „Meteora World Tour“, bend je započeo raditi na njihovom najambicioznijem videu današnjice. Video koji je bio baziran na pjesmi „Breaking The Habit“, je bio izrađen u istom studiu gdje su bile izrađene scene za Kill Bill, Production I.G., direktori su bili Kazuto Nakazawa i Joe Hahn. U videu se može vidjeti kako Chesterova duša putuje kroz staru stambenu zgradu posjećujući ljude s raznim navikama koje oni hoće prekinuti. Prioritet je bio izdati single „Breaking The Habit“, „Lying From You“ je isto bio izdan kao „radio-only“ single.
Linkin Park je krenuo u novu treću Projekt Revolution turneju. Imali su dvije pozornice koje su nazvali Revolution Village. Turneja je jako bila slična Ozzfest-u i Vans Warped Tour-u. Na glavnoj pozornici su bili Linkin Park, Korn, Snoop Dogg, The Used i Less Than Jake, dok su na drugoj pozornici nastupali Ghostface, Funeral For A Friend, M.O.P., Downset, No Warning, instruction and Autopilot Off. DJ Z-Trip je također išao na turneju i on je zabavljao publiku prilikom izmejene bendova na stageu. Tijekom hip-hop setova, Ivan the Urban Action Figure je plesao na pozornici. Revolution Village je također imalo mnogo zabave, kao što su pultovi s video igricama, mali skate parkovi, miks pozornice. Projekt Revolution 2004 je bio najprodavaniji koncert godine.
Krajem 2004. Linkin Park je najavio suradnju s Jay-Z-em na molbu MTV-a. EP Collision Course, je izdan 30. novembra 2004. godine. Sadržao je sedam Linkin Park-ovih pjesama izmiješanih s šest Jay-Z-evih pjesama. EP-ov prvi single je „Numb/Encore“, bio je na dvadesetom mjestu Billboard ljestvice i tako je ostao punih šest mjeseci, i na kraju je bend osvojio za njega Grammy. Album je bio zadržan an prvom mjestu na ljestvicama.
Chester Bennington je izjavio da će treći album kasniti zbog tajne radnje na remiks mash-up albumu s Eminemom bit će sličan albumu Collision Course. Pola albuma će sadržati iskombinirane pjesme i druge nove pjesme i Eminema i Linkin Park-a i barem dvije pjesme bit će remiksane sa strane DJ-a Anz Boi-a. Jay-Z je pitao Eminema, bi li on htio napraviti album s Linkin Park-om. Obojica su se složili. Prvi single je bio One Step Closer/To Lose Yourself, kombinacija Eminem-ovog Lose Yourself i Linkin Park-ovog One Step Closer-a. Album se započeo raditi poslije Fort Minor-ovog The Rising Tied-a. Projekt je opet ušao u zakašnjenje zbog tragične smrti člana grupe D12 Proof-a. Zbog toga je Linkin Park htio da Eminem-ovo rapanje ne povrijedi nikoga. Projekt je stao zbog toga što je Eminem bio zauzet drugim projektima. Surađivao je u novom Akon-ovom albumu Konvicted i prestao je raditi na albumu The re-up. Eminem je reko da će nastaviti s mash-up-om. Eminem još nije odgovorio Linkin Park-u. Prestali su raditi na mash-up-u i stavili ga sa strane zbog toga što im Eminem još nije odgovorio i započeli su raditi na novom albumu čije se ime još ne zna.
Naslov mash-up albuma su namjeravali dati Linkin Park and Eminem's collision course, ali naslov nije još službeno odabran. Pet pjesama je snimljeno za album, a to su: One Step Closer/To Lose Yourself, Papercut/Real Slim Shady, Ass Like That/Numb, When I'm Gone/Crawling (Chester je rekao da mix između When I'm Gone i Crawlinga je odličan kao što je i Eminem rekao da je Crawling usavršio njegovu pjesmu) i One Step Closer/To Lose Yourself DJ Anz Boi Remix. DJ Anz Boi je postavio dvije pjesme za mash-up album na svoj myspace.
U novembru je počela četvrta godina LPU-a. CD sadrži dvije nove pjesme jedna je samo s instrumentima I traje oko dvije minute zove se “Sold My Soul To Yo Mama? napravio ju je Mr.Hahn I druga se zove “Standing In The Middle?, suradnja s Motion Man-om. “Standing In The Middle je originalno snimljena 2001. kao “probna pjesma za Reanimation. Motion Man je zajedno s Kutamsta Kurt-om u reinterpretiranoj pjesmi “In The End?, nazvanoj “Enth E Nd?.


Post je objavljen 24.08.2008. u 16:42 sati.