Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/podloga

Marketing

mijesana salata

Pomidori, fazoleti, tikvice, paprike, kumari... sve to raste u vrtu. A da li bi moglo rasti i na balkonu? Vec odavno na polici od kovanog zeljeza raste mi persin, segljin, baziliko, peperoncini, timijan, vlasac. Nesto od toga se upotrebljava u kuhinji, a nesto je samo za ukras.
Probala sam ovog proljeca nesto posijati i posaditi novoga. Moram priznati nisam se previse nadala. Uspjeh je polovican. Posijana mrkva mi je "otisla u persin" bar mi tako kazemo.
Tikvice su mi pozderale nemani kojih se nisam uspjela rijesiti. Ma moraju i oni papati.
Ali zaro paprike i pomidori su mi rasli i jos uvijek rastu ko ludi. Paprike sam cak i punila i nema neke razlike u odnosu na kupovne. Ali pomidori, koji je to ukus, koji kencentrat. Posadila sam (presadila kupljeno od tete sa place) one cherry ili kako to doma zovemo ciljedjice (tresnjice) pomidore.
Pun pogodak, jer sve sam posadila u plasticne lonce kako i drugo cvijece, treba samo zaljevati, ne bas da je direktno na suncu, malo pazit na usi i puzi i to je to. Mirisni vrt je na balkonu. Nije kolicinski izdasan ali kad se malo priceka i skupi, moze se napraviti lijepa salata, ili bogata vege pizza ili.... ma sto god vam padne na pamet, a da ne kazem da jos uvijer traje i traje.
paprike
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
pomidori
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Moram priznati da sumnjam da bi mi sve to tako lijepo uspjelo da nije bilo pod budim oko cuvara balkona zubo
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 22.08.2008. u 14:01 sati.