Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darkyangel

Marketing

nije nesreća što me se on ne sjeća..

"Ne znam kako da opišem kako sam se osjećala te večeri" šaptala mi je "Kao da dio mene umire" nastavila je.

"A znala sam i znam još uvijek da je tako najbolje. On je otišao i to je to. Kraj jedne romanse koja od početka nije imala početka. Ni sredine, pa ni kraja. Sve je bilo ispreturano. Počeli smo gdje su oni prekinuli tako da to za njega nije bio početak. On je nju tražio u meni. Znam to. I znala sam i prve večeri. Smiješno je koliko sam mrzila takve cure. Mislim nisam ih mrzila al znaš ono.. Jadnice koje se drže za slamku i zatvaraju oči pred očitim. Prave se da ne čuju kad ih zovne pogrešnim imenom... Čitala sam jednom da postanemo ono čega se najviše bojimo ili ono što preziremo. Ne sjećam se. Valjda život na taj način zbija šale s nama. Šta li? Al nije bitno. Prošlo je. Ja ću preživjeti. Jaka sam i realna. Uvijek bila. Osim te prve večeri. Teško je zaustaviti lavinu kad krene. Al eto." otpuhnula je dim cigarete

"Znaš nije on toliko loš. Mislim prema meni je bio. Lagao je i sve to. Al nije loš. Mislim da sam mu je ponekad čak i sviđala ovako luckasta." podrugljivo se nasmijala sama sebi i ponovila "Ponekad sam mu se sviđala. Bože koja luzerica!" šutjela je par sekundi. I ja sam. Nisam imala šta ju pitati. Imala je ona još toga za ispričati i ja sam samo čekala da vidim hoće li nastaviti.

"Znaš te prve večer me je stvarno želio. Osjetila sam to. Ja sam bila ono neosvojivo. Kasnije sve manje. Al tada me je želio. Valjda se i njemu sviđala priča o bitangi i princezi... hmm.. Srećom prekinula sam sve na vrijeme. Mislim nije baš na vrijeme. Al opet... nije na vrijeme jer sam mu dopustila da uđe u moje pore, u moju dušu. Al ne umire se od toga. Bar ne direktno. Znaš ispala sam blesavi curetak koji se lako zanese. Rekao mi je da sam zato njegova princeza. Moš si misliti. Trebala sam znati da se u bajke ne vrijedi kleti. Oh smiješna ja.. Štatan je on bio za mene. Baš kao i ove cigarete. Znaš da sam s njim ponovo počela pušiti?." povukla je još jedan dim i izgasila cigaretu.

"Moram se ovog riješiti. Baš kao i njega." dodala je polušapatom. Sebi u bradu.





Post je objavljen 20.08.2008. u 16:19 sati.