Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/k0lik0truda

Marketing

osjecam more, udisem more

stojim na obali i gledam u more. Danas je zeleno, onako tamno i privlacno, lagano nemirno al meko. Zaplivala bih daleko, daleko prema pucini da sam hrabra al trenutno su mi oci velike od straha.

5 dana osmijeha i lijepih trenutaka dovelo me do onih krila leptirica koje klepecu. Taman sam zbog tog razvukla osmijeh, kad su prvi put zasuzile oci. Prvi teski razgovor i prvi problemi, prvo ostajanje bez odgovora sa pogledom u more. Cini mi se kao da plivam u moru misli i kako ovo plivanje nikad necu zgotovit. Ne moze uvijek biti sve onako kako ocekujemo a i kazu da vrijedi pazit sto pozelimo jer se cijeli Svijet uroti da to i dobijemo. Uz mnogo strpljenja, trudit cu se i dalje zaplovit nekim mirnijim more i naci svoj put za svoje i njegovo srce.

Dugo se nisam istinski zaljubila ma koliko god bila emocionalna. Mozda su godine krive, mozda iskustva al tesko mi je prepustit se nakon niza teskih osjecaja.

Covjek u kojeg sam godinu dana bila zaljubljena inzistira na kavama, setnjama i razgovorima. Mozda je tek sad uvidio sto su znacile moje geste kad s tolikom radoscu drugima govori da sam natrag u gradu.

Covjek s kojim sam izasla tek dva puta jer mi se na prvu loptu ucinio dragim, posljednja 2 mjeseca opsesivno zeli pokazat ono sto zeli. Ne shvacam te danasnje kompleksne odnose kada nekome koga niti ne znas svakih par dana saljes poruke sa zeljom da ga moras vidjet, potom saljes razglednice iz razlicitih gradova, mailove s preljevima osjecaja i ni na tome ne stajes vec se trudis obavijestiti kako si s puta donio veliko iznenadjenje?!

Ja volim slobodu. Volim biti poput ribe u moru, roniti duboko i u miru, osjecati more i uvijek plivati dalje i dalje. Ako me koji ribar i ulovi tada me ulovio al samo zato sto je kao i ja osjetio more. Jednom uhvacena idalje zelim slobodu.. a danas nemam prijatelja jer je nemoguce s nekim izac u miru bez da zvone mobiteli i traze se opravdanja zasto je tko vani. Ja bolim biti vani.

Zato sam jucer i osjetila da s njim zelim zaplivati u moru, al prije moram rijesit strah i naci odgovore za nas razgovor. Potrudit cu se.

Post je objavljen 19.08.2008. u 14:19 sati.